- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
válasz
zsoltzsolt #8122 üzenetére
Én is bekerültem a 9-es széria tesztelői közé :-)
Régóta kíváncsi voltam rá, hogy mennyivel tudhat többet egy felső kategóriás, ezáltal drága borotva, mint egy 10-20E Ft-os, de sosem volt lehetőségem megvenni..ezért is örülök, hogy bekerültem.
Erős, össze-vissza növő szőrzetem van és baromi érzékeny bőröm, úgyhogy volt mivel megküzdenie :-) :-) :-)
De eddig elég jól veszi az akadályt, nagyon meglepődtem az eredményen, főleg azon, hogy semmi, de semmi irritáció, kipattogás meg viszketés nincs utána...ezt még meg kell szoknom.
Összességében nézve nagyon jó kis borotva, kényelmes,van hozzá mosó-töltő állomás, gyors és nagyon kézre áll.
Ajánlom mindenkinek, aki ki tudja / akarja fizetni a kényelmet és a minőséget. -
klepto
addikt
válasz
Igen, nekem is
Én is egy Seres 9 9290CC borotva tulaja lettem
Sok féle borotvám volt eddig, ha majd érdekel titeket, szívesen írok róla véleményt ide is -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Ma kaptam az emailt:
"Braun Series trnd-projektünkre lezárult a válogatás, és egy szuper hírt szeretnénk megosztani Veled...
Bekerültél a Braun Series 9 nagykövetek közé!"Jovő héten postázzák a Braun Series 9 9290 cc-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest