Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lebeszélni akarlak a Oneblade-ről, mert biztos jó cucc, csak helyén kell kezelni. Ne várjad tőle azt a babaposi simaságot amit a pengés borotva ad. Nem maradsz borostás, de ha a szőr növésével szemben végigsimítod az arcod, érezni fogod, hogy nem babapopsi. Viszont ha nem irritálja a bőröd, akkor már nyertél vele. És azt hiszem az nagyobb előny, mint, az hogy babaposi-e vagy nem.
-
törölt tag
Próbáld úgy hideg vízzel mosakodni és úgy a hab, gél. Tudom 10-ből 9 borotválkozás cikk a gőzfürdő utáni borotválkozást javasolja, azért veszíteni való nincs vele kipróbálni pár héten át máshogy.
Alternatíva: feladni a teljes simaságot, visszafele is húzott penge simaságát egy elektromos nem igen tudja hozni működési elvből eredően. Én minden 2. vagy 3. nap Philips-szel megborotválkozom, igazításra tartok egy Mach 3-at, aztán köztes napokban nem érdekel kicsit borostás vagyok. Senki nem szólt be érte negatívan, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-roller topik
- Politika
- Haditechnika, harcászat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest