Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
-
kp78
addikt
Nekünk is van, mi Ausztriában vettük, mert csak ott volt ezüst színű házzal (nem alumínium, mert az megfizethetetlen
). Mi 99.- €-ért vettük, ami nem épp a legolcsóbb, de a konyhában minden gép ezüst, így ennek is muszáj volt ezüstnek lennie
Itthon kb. 16-18 ezer a fekete házas, meg az a csodás kékes-lilás
Itthon ezüst műanyag házast még nem láttam, csak alu-t 40 ezer körül. -
V.Stryker
nagyúr
Szerintem vannak olyan dolgok,amelyek picit előrébb vannak az átlagnál. Ez lehet azért mert egyszerűen jók, vagy lehet azért mert jó a marketingje, vagy egyszerűen,mert annyira sz@r.
Ilyen pl. az iPod,ami mehetne az MP3 lejátszó topikba...ilyen lehet az XBOX,ami mehetne a konzol topikba...ilyen lehetne a Velorex, ami mehetne a milyen autót vegyek-be...vagy mit tudom én. Egy esélyt a Senseo is megérdemel....
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtam,hogy ezzel jössz...lassan bannolom saját magam.Vagy törlöm a regemet, a faszom kivan a Ph a az üzembetartóké és az van,amit ők és a moderátorok akarnak, fellebezésnek helye nincs..
Fujj...De előtte megyek és én is egy két topikba beszólok,hogy ezt máshova is lehet, oszt szólok a moderátoroknak, hogy töröljék. Vamzerkedésre fel!
Gondolom a 8millio iPod topik a kutyát nem érdekli....meg hogy van mp3 lejátszós topik...na mindegy. -
tildy
nagyúr
válasz
V.Stryker #19 üzenetére
Azért ne feledjük már el, hogy ez egy szgépes hardveroldal, mégha van fáradt gőz része is.
Mitöbb mostanában már az autókból sem engednek minden márka külön típusának topikokat nyitogatni , tudod inkább gyűjtőtopikba rakják.De kérdezzünkmeg róla egy moderátort, majd ő eldönti kell-e ilyen topic... -
tildy
nagyúr
Ezért új topikot nyitni?
IDe is elfért volna.Őszinte leszek : nem győzött meg a senseo gép.
Drága is, kávé is drága bele, egyedül az a jó, hogy nem kell vele p.cs.lni, mikor az embrr kávét csinál. párna ki , párna be, meg víz.
Volt munkahelyemen ilyen volt, de nem szerettem. Meg lehetett inni, de még a koffeines se volt nekem elég koffeines. Lightos volt nagyon... Még csak finomnak sem mondnaám.
3 féle párnát vett bele a cég.
Egy szarvasi kávéfőző lazán erpősebb kávét főz. -
V.Stryker
nagyúr
ESE? Nem tom mi az, de azt tuti,hogy van olyam műanyag "párna" hozzá, ami tök olyan,mint amit lehet venni hozzá,csak olyan kávét teszel bele amilyent akarsz.
Mi is éppen a hétvégén vennénk egy ilyen szerkezetet. Már csak az a kérdés,hogy hol akciós, ahol érdemes megvenni. Ötlet?
-
Agostino
addikt
Huhú, Senseo topic!!
Imádom ezt a fajta kávét, mi mindig hozzávaló Senseo-s párnácskákat veszünk, nem az az olcsó fajta az biztos, de nagyon fincsi. : )))
-
nyunyu
félisten
Legalabb szabvany ESE parnakkal megy?
Mert ha igen, akkor lehet bele venni markas kavet is, nem csak Omniat. (Lavazza, Illy, stb...)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
dr faustus #7 üzenetére
Ez egy f@szság. Páromék szüleinek van. És igen, lehet bele párnát kapni,de adnak hozzá ilyen müanyag vackot amibe az általad vásárolt bármilyen örőlt kávét belerakhatod és lefőzheted. Kb már fél éve így használják oszt semmi baja.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szted miért találták ezt így ki? Ha lehetne őrölt kávét belezúzni, akkor semmiben sem különbözne egy átlagos presszókávé masinától. Ez annak a példája, hogy hogyan lehet előnyt kovácsolni két különböző profilú cég partnerségéből (Philips+Omnia - tudtommal egyelőre ők gyártják ezeket a párnákat).
-
stangli
senior tag
válasz
dr faustus #5 üzenetére
Épp ezért is érdekelne, hogy lehet-e bele tenni, mert nagyon drága a kávépárna... ha lehetne akkor lehet hogy beruháznék de a mai kávé árak mellet megengedhetetlen majdnem 3szoros áron megvenni ezeket a kis párnákat
Habár nagyon finom kávét készit de ezt meg kell fizetni... -
-
Retekegér
MODERÁTOR
Van lehetőség, a kávé ''pad'' v. ''párna'' szabja meg, hogy milyen lesz a kávéd (espresso, hosszú, koffeinmentes...). Nálunk a munkahelyemen volt, csak az ellátó cég b@szott a kávé utánpótlására, így visszaküldtük a gépet. Azóta már egy profi kávégép van a helyén.
Nem csinált rossz kávét a Senseo, előnye a kényelem. -
benczeb
aktív tag
eszpresszó főzésére van lehetőség? mindenféle adatlapon kerestem, de nem találtam, h hány bar nyomással dolgozik
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Ebbe a témába szeretném, ha összegyűjtenénk a tárgyban jelölt kávépárnás kávéfőzőről a tapasztalatainkat. Szeretnék egy ilyenbe beruházni, azonban még nem döntöttem.
Próbáltátok már?
Üdv,
B
Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest