- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
ghorinka86 #33818 üzenetére
klasszik ledsor problémának néz ki, LG-knél jön elő gyakran. A 1,5 év viszont rövid idő szvsz.
-
rainman72
nagyúr
válasz
A Samsung in is haldoklig sajna [link]
Eme nagy márka
Legalább egy időben látszik hogy semmi se perfect,ez van
Tessék bele olvasni a TCL topikba is.
Szóval lassan semmit se lehet megvenni -
Kisszaboo
junior tag
válasz
Szerencsére van meg garid
-
greenkris
csendes tag
válasz
ghorinka86 #25130 üzenetére
Helló,
Én a helyedben feltennék egy Plex servert a pcre és egy klienst a tvre a storebol.
Kultúráltabb, struktúráltabb és szebb mint bármelyik mezei lejátszó.
-
Alien!
senior tag
válasz
ghorinka86 #25132 üzenetére
ha hálózatban osztasz meg akkor sokkal egyszerűbb a Kodi/Emby/Plex féle megoldás. A belső lejátszó amúgy is übergáz. A xvid egy elavult codec, pl DVDFab-bal pillanatok alatt át lehet konvertálni h264/h265-be és még helyet is spórolsz.
-
anrab
addikt
válasz
ghorinka86 #25132 üzenetére
YouTube-ot nem próbáltad meg? Lehet jobb minőségben fent vannak. Azt a gyerek is hamar megtanulja. Ráadásul egy idő után azokat dobálja neki.
Az ilyen kiterjesztések kikoptak. Főleg 4K tv-nél. -
anrab
addikt
válasz
ghorinka86 #25130 üzenetére
???
"Most 15x annyi lépés, hogy VLC-vel"... -
Alien!
senior tag
válasz
ghorinka86 #24918 üzenetére
Game módot valóban nem lehet állítani, de ha kézzel kikapcsolod az összes képjavítót, az sokat segít!
-
Kroni1
veterán
válasz
ghorinka86 #24888 üzenetére
Köszi, h megnézted! Én közben home fórumos tanácsra megoldottam, ugyanúgy mint telefonon is, a google assist korlátozott magyar nyelven. áttettem angolra a tévé nyelvét, most megy végre! Azt nem értem pár angol parancsot miért fogadott el magyaron is, de most angolon rendesen megy úgyhogy marad igy!
-
Kroni1
veterán
válasz
ghorinka86 #24885 üzenetére
koszi. ez is be van kapcsolva meg a wowlan ébresztés is, egész menüt többször is atnéztem, elolvastam rengeteg kulfoldi fórumot, ott láttam h mások is tapasztaltak ilyesmi gondot.
-
Kroni1
veterán
válasz
ghorinka86 #24748 üzenetére
persze nincs gond azzal ha le van írva mi nem megy. Nem védeni akarom a gyártót, csak ha valami nem hivatalos forrású dolog nem megy azért nem hiszem hogy szapulni kéne, es azt szerintem nem fogják olyan lelkesen javitani mintha pl egy bluray lemez vagy a netflix streamen lenne gond a hdr-el... De nem tudom mi a baj, elhiszem hogy gáz a dolog néhányaknak, sajnos ilyen bugos világot élünk. Szerencsére nekem minden megy amit szeretnék, SDR-ben is nagyon élvezem a tévém képét.
-
esicyhun
tag
válasz
ghorinka86 #24688 üzenetére
Szia!
Ennyire gáz? Én is 8545-ben gondolkozom, mert amúgy papíron nagyon jó dolgokat tud... Igaz, 50-est akarnék, de ez lényegtelen. Komolyan, már vagy az 5. tévém esik ki a listából....
-
rainman72
nagyúr
válasz
Én irtam itt és másik topicban,hogy nem biztos hogy 70-80ezres felár megmutatkozik a képminőségbe,de mindenki a maga ura
Viszont a HDR megjelenitéssel az 1000PPI-s alap 6504nek sincs gondja,jók a szinek,nincs akadozás! -
Yerix
tag
válasz
Milyen HDR anyagot teszteltél ?
Dolby Vision DL, Dolby Vision SL, HDR 10 plus, HDR 10 vagy sima HDR ?
HDMI-n nézte, vagy saját belső lejátszójával ?
-
blakey
titán
válasz
ghorinka86 #24629 üzenetére
Nem értem, hogy valamit miért kell 2x megmagyarázni? VA panel esetében akkor lesz jobb a betekintési szög ha a QLED LCD technológiánál alkalmazandó megoldást használják, egyébként nem. Egyáltalán nem írtam, hogy minden QLED használja és, hogy ne lenne közöttük különbség. Eleget láttam.
Jól értettem, tisztában vagyok, hogy mit írtál és arra vonatkozik a válaszom. Ha a TV-d pl a Samu Q85R paneljét használná akkor oldalról is jobb lenne a helyzet. -
blakey
titán
válasz
ghorinka86 #24626 üzenetére
VA panel esetében csakis a QLED LCD-nél alkalmazott technológia segít a betekintési szög minőségén de annak a hátulütője, hogy gyengébb a kontraszt.
-
blakey
titán
válasz
ghorinka86 #24624 üzenetére
azért jóval nagyobb szögből fakul, szürkül. - ha elég hamar fakul akkor egyrészt elképzelhető, hogy IPS létére a gyengébbik verzió illetve az is, hogy elég komoly az "IPS Glow" jelenléte.
A HDR jó, de pl a sima fullhd filmeket is nagyon szépen megjeleníti úgy, hogy nem érzem a hiányát. - a HDR lényege az, hogy a realítást minél pontosabban tudja megjeleníteni, egy jól beállított HDR-el nenm feltétlenül látsz minden egyes képkockán lélezetelállítóan jobb, szebb képet hanem az SDr-hez képest pontosabb, jobban kijön a fényes és a sötét pont közötti különbség, jobban érzékeled az adott képkocka fényviszonyait, stb. -
Mezcal
addikt
válasz
ghorinka86 #24621 üzenetére
nagyobb betekintésre számítottam, hamar szürkül, ezért is nem akartam IPS-t.
Pedig az IPS pont abban erősebb.
100 hz-es TV-t keresek, 100x többet ér mint bármelyik HDR
Almát körtével. -
Digitalis
senior tag
válasz
ghorinka86 #24621 üzenetére
100hz. Legközelebb biztosan 100 hz-es TV-t keresek, 100x többet ér mint bármelyik HDR Azért ez erős barokkos túlzás. Pont a mozgás megjelenítése nagy meglepetés számomra, leképezése egészen korrekt. Vakteszten nem mondanám meg, hogy valójában 60hz-es. Pedig LCD-k nél ez nagyon szembetűnő szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged