Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz
dino_m #27393 üzenetére
Ha minőségben ugyan azt kapom (pl. HDR képes lesz), akkor talán a legegyszerűbb lenne nekem, ha a routerre kötnék rá egy HDD-t, amit aztán laptopon is elérek hálózati meghajtóként és a TV is hozzáfér. És akkor nem kell külön lejátszó, egy távirányító elég.
A Saphi rendszerrel még ismerkedem, jó lenne ha tudnám ott folytatni az adott fájlt ahol abba hagytam, vagy bepipálni, amit már láttam. Egyáltalán nem néztem még, nem próbáltam, épphogy csak be lett még üzemelve a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest