- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Amikor a telefont a számítógéppel összekötöm USB-kábellel, akkor a Windows Commanderrel 2 meghajtót mutat.
Az egyikre ha rákattintok azt írja, hogy nincs iylen meghajtó.
A másikra ha rákattintok, akkor muitatja a mappastruktórát, fájlokat. Csak nem tudom, hogy ez milyen mappa, mert a telefonomon lévő "ES File Explorer" progival nézem, ott nem találtam meg azokat a mappákat, amik a számítógépen látszódnakVagy csak nem néztem végig minden egyes mappát, almappát...
Hogyan lehet "átjárhatóvá" tenni a rendszert? Hogy a számítógépről lássam azokat a mappákat, amit a telefonról is látok?
Az is érdekes, hogy amit meg a telefonon látok, azt nem látom a számítógéppel. Mondjuk ez még megérthető valamiléyen szinten.
Tehát, amit a telefonról látok, azt nem látom a számítógéppel.
És amit a számítógéppel látok, azt nem látom a telefonommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest