Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Draw eseten pedig donthetne az hogy ki okozott a masiknak tobb HP veszteseget. Kivetel persze az amikor az illeto bemegy egy light tankal egyet belelo a masikba aztan menekul a tovabbi 15percben. Ezt azert szogezzuk le

Mar csak az az egy bajom hogy egyetlen egy t6as tankom sincs es garazs helyem sincs
. De szivessen jelentkezek en is 
-
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul. -
Snakeiboy
aktív tag
-
Snakeiboy
aktív tag
Egymaskozt a kommunikaciot hogy oldajatok meg? Amugy eleg ritkan tudok valakit elcsipni akar egy kis platoonra is. Ha lattok fenn, batran irjatok ram, esetleg rogton ivnite. En kaphato vagyok ra barmikor
. A nikem ugyan ez mint itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. De szar egy nap ez a mai. Mindenkinek jo jatekot!