- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!
Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul.
-
Sanya
nagyúr
a.: amennyiben ertelmes, illetve a t6 tankjat megfeleloen tudja kezelni, nincs ellenvetesem (en annakidejen nem biztos, hogy tudtam igy kezelni, bar nem hiszem, hogy volt t6 tankom
)
b.: nem hiszem, hogy nagy problemat jelentene, csak ne visitson a mikrofonba (wow effektus)
c.: ebben a kerdesben nem tudok donteni -
[HUN]Dani
őstag
Nincsen ellenvetésem ezzel a dologgal. Felőlem nyugodtan jöjjenek, legalább gyarapodunk és idővel klánon belüli századozás is lehetséges lenne.
Egyetlen dologra kérlek. Mielőtt bárkit is felveszel kérlek győződj meg róla, hogy teljesen frankón viselkedik. Rengeteg olyan magyar játékos van akit ha kilőnek vagy épp nem tetszik neki valami akkor elkezdi szidni a másiknak az ősét vagy tudom is én kicsodáját. Az ilyen játékosoknak nincsen keresni valójuk ebben a klánban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest