Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!
Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul.
-
Sanya
nagyúr
a.: amennyiben ertelmes, illetve a t6 tankjat megfeleloen tudja kezelni, nincs ellenvetesem (en annakidejen nem biztos, hogy tudtam igy kezelni, bar nem hiszem, hogy volt t6 tankom
)
b.: nem hiszem, hogy nagy problemat jelentene, csak ne visitson a mikrofonba (wow effektus)
c.: ebben a kerdesben nem tudok donteni -
[HUN]Dani
őstag
Nincsen ellenvetésem ezzel a dologgal. Felőlem nyugodtan jöjjenek, legalább gyarapodunk és idővel klánon belüli századozás is lehetséges lenne.
Egyetlen dologra kérlek. Mielőtt bárkit is felveszel kérlek győződj meg róla, hogy teljesen frankón viselkedik. Rengeteg olyan magyar játékos van akit ha kilőnek vagy épp nem tetszik neki valami akkor elkezdi szidni a másiknak az ősét vagy tudom is én kicsodáját. Az ilyen játékosoknak nincsen keresni valójuk ebben a klánban.
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest