Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
sziasztok, ugye vannak Bora tulajok?
most tervezek venni egyet a kozeljovoben.szervizrol mit tudtok mondani, gyakran van vele gaz?
draga az alaktresz/javitas?
szeriahibak vannak?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz Peter789 #11899 üzenetére
koszi a valaszt. octaviat is nezegettem, de nekem valahogy jobban tetszik a bora, kinezetre is. a csomagtarto meg sztem eleg lesz a bora-e is boven. ahogy neztem az is 450 l korul van, az octavianak meg meg egy 100 literrel ennel is nagyobb.
az 1.6-os benzines motor is rendben lenne.
vetelar: max. olyan 1,2-1,3 korul gondolkodom, ebbol egy 7-8 eves bora kijonne.szoval kb. ugyanannyi a szervizuk. szeriahibak vannak?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
azt szeretnem kerdezni hogy hogy megy olyankor a hasznaltauto-vasarlas menete, (egy bw borat tervezek hogy ha az auton meg hitel van? en nem hitelre szeretnem venni.
ha joltudom ebben az esetben a torzskonyv a banknal van, igy azt nem tudja odaadni, csak akkor ha kifizette a hitelt. de a hitelt csak akkor tudja kifizetni, ha eladta az autot. de en meg nem irok ala adasvetelit addig, mig nemlatom a torzskonyvet.
mi ennek a pontos (rizikomentes) menete, valaki le tudna irni?
koszonon szepen elore is.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
sziasztok.
van aki vagja a VW tools-t/VAG-COM-ot? most rendeltem egy ODB2 kabelt a boriszhoz.
melyik verziokkal megy, melyiket erdemes hasznalni?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs