- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
sziasztok.
van aki vagja a VW tools-t/VAG-COM-ot? most rendeltem egy ODB2 kabelt a boriszhoz.
melyik verziokkal megy, melyiket erdemes hasznalni? -
Konflikt
addikt
sziasztok,
azt szeretnem kerdezni hogy hogy megy olyankor a hasznaltauto-vasarlas menete, (egy bw borat tervezek
hogy ha az auton meg hitel van? en nem hitelre szeretnem venni.
ha joltudom ebben az esetben a torzskonyv a banknal van, igy azt nem tudja odaadni, csak akkor ha kifizette a hitelt. de a hitelt csak akkor tudja kifizetni, ha eladta az autot. de en meg nem irok ala adasvetelit addig, mig nemlatom a torzskonyvet.
mi ennek a pontos (rizikomentes) menete, valaki le tudna irni?
koszonon szepen elore is.
-
Konflikt
addikt
válasz
Peter789 #11899 üzenetére
koszi a valaszt. octaviat is nezegettem, de nekem valahogy jobban tetszik a bora, kinezetre is. a csomagtarto meg sztem eleg lesz a bora-e is boven. ahogy neztem az is 450 l korul van, az octavianak meg meg egy 100 literrel ennel is nagyobb.
az 1.6-os benzines motor is rendben lenne.
vetelar: max. olyan 1,2-1,3 korul gondolkodom, ebbol egy 7-8 eves bora kijonne.szoval kb. ugyanannyi a szervizuk. szeriahibak vannak?
-
Konflikt
addikt
sziasztok, ugye vannak Bora tulajok?
most tervezek venni egyet a kozeljovoben.szervizrol mit tudtok mondani, gyakran van vele gaz?
draga az alaktresz/javitas?
szeriahibak vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest