- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Konflikt #13631 üzenetére
Szia.
Én a BudaPest .anknál dolgoztam több mint egy évig.
Ott a következő a menete a dolognak.
Közjegyző által hitelesített "teljsekörű"!!! meghatalmazással 2 tanúval aláíratva, bemész a bankhoz.
Ott bejelented, hogy ezt és ezt az autót szeretnéd tehermentesíteni.
Megkapod a papírokat, amikkel elsétálsz te és az eladó az okmányirodába ahol az adásvételi szerződés értelmében megtörténik az átírás.
Egy dologra figyelj, hogy a kifizetendő költségek térítésében állapodjatok meg.Ha csak az okmányokat akarod megnézni, arra is van lehetőség egyszeri 25.000.- díjért kiadják az okmányok fénymásolatát ugyan ezzel a meghatalmazással.
A többi banknál is így van szerintem, de én konkrétan ennél tudom, hogy így van.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Konflikt #13631 üzenetére
KIfizeted neki az autót. Lezárja a hitelt. Megkapja a törzskönyvet. Te meg átiratod a nevedre.
Szerintem ez lenne a normális menet, de ismerve az embereket, ha pénzről van szó érdemes vigyázni.
Van olyan érzésem, hogy a tuti megoldás az valami hivatalos személy bevonása az ügybe harmadikként, ha csak nem bízol az eladóban maximálisan...A totalcar.hu-n van hiteldoktor, érdemes lenne neki dobni egy mailt.
-
Peter789
senior tag
válasz
Konflikt #11912 üzenetére
nekem '99-es 101 lovas 1.6-os octavia-m volt, és nem tapasztaltam vele semmi negatívat, típushibát - csak az én példányom rohadt ahol gányolva javították előtte pár évvel...
menetdinamikára elmegy, de nem viccből találták ki az 1.8T-t is
valamint a 8 szelep 1.6 vs. 20 szelep 1.8T csatát fogyasztásban is az utóbbi nyeri, a 300 kilóval nehezebb superb-el ugyanakkora fogyasztással járok, csak akkor eszik többet ha nagyon cipőzöm - de ez cserébe megy is akkor
bora-ban asszem létezik 16 szelepes 1.6 is, de nem tudom az jobban teljesít e...
-
rob210
nagyúr
válasz
Konflikt #11912 üzenetére
Én anno borán tanultam vezetni.
Az oktatóm egyedül a lambdaszondára panaszkodott amit kb8 havonta cserélt.
Meg állítólag a bal fényszőrő égett ki neki 4-5 havonta amire nem tudtak neki mit mondani a szakszervízben sem.
De ezekkel a hibákkal megtanult együttélni és kifejezetten szerette a kocsit. -
Peter789
senior tag
válasz
Konflikt #11897 üzenetére
ugyan nem rossz vas a bora sem, de a helyedben megnéznék pár octavia-t is - akár első, akár második kiadást is. sokkal nagyobb csomagtartó, nagyobb motorválaszték ( itthoni használt piacon ) és nem utolsó sorban sokkal alacsonyabb véterlár... alkatrészben kb ugyanazt kéri mindkettő mert közös golf padlólemezre épültek - egyáltalán nem drága, csak ne márkalehúzdában javíttasd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest