Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz Konflikt #11897 üzenetére
ugyan nem rossz vas a bora sem, de a helyedben megnéznék pár octavia-t is - akár első, akár második kiadást is. sokkal nagyobb csomagtartó, nagyobb motorválaszték ( itthoni használt piacon ) és nem utolsó sorban sokkal alacsonyabb véterlár... alkatrészben kb ugyanazt kéri mindkettő mert közös golf padlólemezre épültek - egyáltalán nem drága, csak ne márkalehúzdában javíttasd...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
rob210
nagyúr
válasz Konflikt #11912 üzenetére
Én anno borán tanultam vezetni.
Az oktatóm egyedül a lambdaszondára panaszkodott amit kb8 havonta cserélt.
Meg állítólag a bal fényszőrő égett ki neki 4-5 havonta amire nem tudtak neki mit mondani a szakszervízben sem.
De ezekkel a hibákkal megtanult együttélni és kifejezetten szerette a kocsit.Renault power
-
Peter789
senior tag
válasz Konflikt #11912 üzenetére
nekem '99-es 101 lovas 1.6-os octavia-m volt, és nem tapasztaltam vele semmi negatívat, típushibát - csak az én példányom rohadt ahol gányolva javították előtte pár évvel...
menetdinamikára elmegy, de nem viccből találták ki az 1.8T-t is valamint a 8 szelep 1.6 vs. 20 szelep 1.8T csatát fogyasztásban is az utóbbi nyeri, a 300 kilóval nehezebb superb-el ugyanakkora fogyasztással járok, csak akkor eszik többet ha nagyon cipőzöm - de ez cserébe megy is akkor
bora-ban asszem létezik 16 szelepes 1.6 is, de nem tudom az jobban teljesít e...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
misimagaki
aktív tag
válasz Konflikt #13631 üzenetére
KIfizeted neki az autót. Lezárja a hitelt. Megkapja a törzskönyvet. Te meg átiratod a nevedre.
Szerintem ez lenne a normális menet, de ismerve az embereket, ha pénzről van szó érdemes vigyázni.
Van olyan érzésem, hogy a tuti megoldás az valami hivatalos személy bevonása az ügybe harmadikként, ha csak nem bízol az eladóban maximálisan...A totalcar.hu-n van hiteldoktor, érdemes lenne neki dobni egy mailt.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
rob210
nagyúr
válasz Konflikt #13631 üzenetére
Szia.
Én a BudaPest .anknál dolgoztam több mint egy évig.
Ott a következő a menete a dolognak.
Közjegyző által hitelesített "teljsekörű"!!! meghatalmazással 2 tanúval aláíratva, bemész a bankhoz.
Ott bejelented, hogy ezt és ezt az autót szeretnéd tehermentesíteni.
Megkapod a papírokat, amikkel elsétálsz te és az eladó az okmányirodába ahol az adásvételi szerződés értelmében megtörténik az átírás.
Egy dologra figyelj, hogy a kifizetendő költségek térítésében állapodjatok meg.Ha csak az okmányokat akarod megnézni, arra is van lehetőség egyszeri 25.000.- díjért kiadják az okmányok fénymásolatát ugyan ezzel a meghatalmazással.
A többi banknál is így van szerintem, de én konkrétan ennél tudom, hogy így van.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.