- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
Kicker #37497 üzenetére
Semmi baja nem lesz az autónak. A gyertyáknak meg pláne. Szerintem csak másabb az adalékolás. Emiatt. létezhet az alacsonyabb fogyi. De én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ha kevesebbet eszik, de drágább az üzemanyag, akkor ugyan miért ne tankoljak máshol?
Lefordítva, nem hiszem, hogy annyival kevesebbet eszik, hogy megérje azt tankolni.De ezt mindenki saját maga dönti el.
rob210: szerinted?
A TC cikkei 80%-ban vicckategórába illők. - de ez megintcsak saját vélemény, elnézést ha ezzel megbántok valakit!jah, van most egy BMW E36-os cikk is az index főoldalán. El vannak szállva, hogy mekkora olcsóság minden, meg hgy megéri külföldről behozni és felújítgatni/karbantartani. Egy nagy hazugság az egész. A laikust simán meg tudják téveszteni.Még az én kis vasam szervizelése is megüli a pénztárcát...nemhogy egy bmw-é.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest