Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
Kicker #37497 üzenetére
Semmi baja nem lesz az autónak. A gyertyáknak meg pláne. Szerintem csak másabb az adalékolás. Emiatt. létezhet az alacsonyabb fogyi. De én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ha kevesebbet eszik, de drágább az üzemanyag, akkor ugyan miért ne tankoljak máshol?
Lefordítva, nem hiszem, hogy annyival kevesebbet eszik, hogy megérje azt tankolni.De ezt mindenki saját maga dönti el.
rob210: szerinted?
A TC cikkei 80%-ban vicckategórába illők. - de ez megintcsak saját vélemény, elnézést ha ezzel megbántok valakit!jah, van most egy BMW E36-os cikk is az index főoldalán. El vannak szállva, hogy mekkora olcsóság minden, meg hgy megéri külföldről behozni és felújítgatni/karbantartani. Egy nagy hazugság az egész. A laikust simán meg tudják téveszteni.Még az én kis vasam szervizelése is megüli a pénztárcát...nemhogy egy bmw-é.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest