-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
A Rigotech csapatról van valakinek valami véleménye? Azt olvasom , hogy jó munkát végeznek. Kértem tőlük ajánlatot motor optimalizálásra és adtak egy jót az 1.6-os A3-amra, részletezve stb... Elvileg kevesebb fogyasztást, max 14 lóerőt ill 17NM forgatónyomatékot ki tudnak hozni a kocsiból pluszba úgy, hogy nem veszít az élettartamából. Kérdés megéri e. Nagyon óckodom ezektől a megoldásoktól, de elvileg profik. Mi a véleményetek?
"Mielőtt bármit is tennénk, az állapotfelmérés keretében kipróbáljuk, tesztjük az autóját valamint motordiagnosztika mellett dokumentáljuk az érkező állapotot. az Audit
Technikai értelemben az autón hozható 5-14 lóerő 4-17 NM forgatónyomaték kíséretében."
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz _adaml21_ #133831 üzenetére
Állapotot veszünk nem kilométert. Környezetembe (rokonok,barátok(tisztelet a kivételnek), munkatársak) mindenki el volt szörnyülködve, hogy 234 ezerrel megveszem az A3-at. Zokszó nélkül megvettem. Azóta már nem hallgatom, hisz látják, hogy rendben van. Le is kopogom. Bár másfél hét nem elég egy pontos megállapításra.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Egyébként ha valaki használ Apple CarPlay-t, tapasztalatokat szívesen fogadok. Nekem nagyon bejön, aztán gondolkozom benne!
-
sirszevenap
addikt
válasz Kiskokó #133710 üzenetére
Tényleg... ne haragudj, nem olvastam vissza! Ejnye sirszevenap Jogos egyébként tényleg.
Jó, akkor hanyagolva lesznek ezek a kocsik úgy érzem! Pedig milyen szép lett volna ha igaz. De most jut eszembe, ezért nem vettem én sem A6-ot! Na jóóó, nem vagyok még képbe úgy látom.
-
sirszevenap
addikt
válasz Mágus2 #133700 üzenetére
Ha már itt tartunk. Barátom nézeget A6-okat 2-2.5 misi között. Nagyon sok van... 3.0 V6 TDI is. Csábító ajánlatok szinte mind! Gazdag felszereltség, viszont sok kilométeresek. Szinte mind 300k felett van. Kell ezektől félnie ilyen árban? 2006 felettieket néz.
-
sirszevenap
addikt
-
-
sirszevenap
addikt
Mondjátok már meg nekem kérlek , hogy az miért vagy mi okból történhetett amit reggel írtam? Mi ebből valakinek a haszna? Megmondom őszintén be vagyok kicsit kulálva... Veszek egy kocsit, rá egy hétre megtalálom hasznaltauton Láttatok már ilyet?
-
sirszevenap
addikt
Jó Reggelt Uraim!
Egy kis segítséget kérnék, ha tudjátok, jelentsétek EZT a hirdetést. Az én kocsim képeivel, adataival (kivéve az év, mert azt nem tudta kopizni az idióta) hirdet. Mik vannak....
Köszönöm!
-
sirszevenap
addikt
Fuh de drágállom ezt a Audi A3 RNS-E navigáció-t. Pedig szeretnék bele. Egy Androidos akármivel nem jobban járnék?
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #133540 üzenetére
Valóban az! Ha jól megnézed, nem nagyon találsz ilyen kasznis (facelift) A3-at sima 1.6-ba használtautón! (No meg ilyen évjáratban (2009 és a felett)) Kereken 1 hete hajtom, nagyon meg vagyok ez idő alatt elégedve vele. Báááár még ez kevés ahhoz, hogy komoly következtetést vonjak. Talán fél év múlva. Egy fix, hogy már egy tank benyát kihajtottam. Szűkösen 750 km-ert mentem vele 55 literből. Ezen még azt mondják faraghatok, amint megszokom a kocsit és a lábamra is odafigyelek. Mivel ebbe benne volt az, hogy szabályzásig húztam párszor! A Seattal is pont ennyit mentem, 10 literrel kevesebből. Nem rossz ez, kb egyébként ilyenre számoltam. 7-800 km-re.
-
sirszevenap
addikt
válasz bitpork #133508 üzenetére
Hátőőő nem tudom, nekem a nem régiben vett A3 8PA Sportback-em (2009/10 hó, 1.6 8V) véleményem szerint egyáltalán nem lomha! Könnyedén előzök, húz amennyire kell. Nyilván ahogy beszéltük nem egy sportkocsi, de pl barátom A6-osa (2.0 TDI, 2011-es) nem nagyon húz el tőlem. Mondjuk gyanítom a nehezebb kaszni miatt. No de lehet csak én látom így, nyilván nem lesz kettes benya szintű, de na...
Ugye elsődleges szempont nekem is a megbízhatóság volt. PD szóba se jöhetett, TFSI-k meghát ugye bajosak tudnak lenni. Ja és szinte mindegyik TDI(vagy PD-TDI) DPF-es volt, én nem is találtam anélkül gyakorlatilag.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
Na Üdv újra Uraim. Immáron a kocsim tulajdonában! Elsőnek is köszönöm szépen a segítséget amit nyújtottatok, így kitudtam választani a nekem megfelelő gépet.
A kérdésem pedig a következő: Mennyire városi legenda/tévhit az, hogy nem mindegy milyen helyzetjelzőt, nappali fényt, rendszámtábla világítást rakok a kocsimba? (Audi A3 8P Sportback 2009/10) Vagyis úgy mondom inkább, hogy az Audiba, hiszen az Audikról mondják ezt.
Szeretnék ma venni olyan fehér színű rendszámtábla világítást mint amit a Seatomba raktam (szofitának hívják talán). Ugyan olyan jó az Audiba is vagy valamire figyelnem kell ilyen téren? Mit mondjak az eladónak mit kérek ha nem szofitát?
Köszönöm
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
BSE motorkódos Audi A3 8P (2009/10) 1.6 8V. Töményen vélemény? Nem, nem arra vagyok kíváncsi, hogy sportkocsi e vagy sem! Megbízhatóság érdekelne!
-
sirszevenap
addikt
válasz bitpork #132629 üzenetére
Na az a lényeg, valakinek ez, valakinek az jön be. Kényszerített benzines már engem is nyugtatóra, bár az egy 1996-os 100-as Audi volt 400.000-ért. Ráköltöttem 6-ot, beszámították 3-ba. 2.3-as benyás volt. Elvileg kifogtam a legrosszabb motort.
Pár dolog ami csak eszembe jut.
- Leparkoltam, másnap reggel indulnék munkába, kuplung kinyom, kocsi egyesbe, villany oszlop előttem... Kitaláljátok? Elromlott a kuplung, nekiugrott az oszlopnak.
- A kocsi folyamatosan röfögött, rángatott de mint ha valami vidámparkban lennék. Sehova nem ment, csutka gázzal 2-esbe az 50-et alig bírtam kihozni belőle. Biztosan legelni volt az a 140+ ló valahol! (Nem tudom pontosan, lehet többlovas volt)
-30 kilométer alatt megevett fél tank benzint. 80 literes tank....
-Befordultam egy útra, kitört a bal első kerék. A bicikli úton vártam a megváltást, addig a rendőrséget is kihívták rám. Nem értették meg, hogy sajnos még eltolni sem tudom ezt a hajót. Kijött a szerelő, megmaszekolta. "Na ezze' mán' nyugodtan haza gurulhatsz addig kibírja utána által' nézzük még!". Összesen kettő darab kanyart bírt ki, megint kitört egy bevásárló központ raktárának a kapujánál. Kiszálltam, belevertem egyet, a kezem legalább majdnem eltört. Másnap reggel 5 kor a rendőrök keltettek, hogy jó volna elvinni a kocsit onnan.
-Nem tudom mivel ment a kocsi, de valami fekete női hajszálhoz hasonló dolgokat sikerült a kipufogóból kihúzogatnom. A körös csaj ugrott be mindig.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Büntetés volt. 2010 -ben lett meg az 1.4 -es benzines seat cordoba. Azóta egy forintot nem költöttem rá a trafókon kívül ami mindösszesen 2x ment ki. Tehát 2x12-ezer. A többi a kötelező karbantartás volt csak.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
No sziasztok ismét!
Kicsit OFF, de biztos vagyok benne, hogy tudtok benne segíteni. A használt autó kereskedések mindegyikében úgy működik a dolog, hogy a törzskönyv nincs náluk, hanem az okmány irodában van és én majd postán kapok egy újat? Ha ott van valóban, akkor biztosan nincs a kocsin tartozás (Tehát ha tartozás lenne akkor a baknál lenne a törzskönyv, jól gondolom?)
Köszönöm
Üdv.
-
sirszevenap
addikt
Mik lehetnek a hátulütői egy ilyen 1.6 -os 2009/10 -havi A3-nak egyébként? Bárhol keresgélek , csak jót hallok róla. De jobb félni mint megijedni! Tehát még egyszer RÓLA lenne szó. Szombaton megyek megnézni, próbálok vinni szerelőt, de ha nem sikerül aztán nézhetem... Nem értek hozzá. Lehet aktuálisan minden okés rajta...
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Uraim! Ezek az alvázszám alapján lekérdezős lapok mennyit érnek? Érdemes értük fizetni? Megtudom a kocsi előéletét valamilyen szinten? (Gondolom törést ilyeneket biztos nem...)
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #132007 üzenetére
Mondjuk ez nekem annyira nem tetszik...
Benzinesben több az olyan extra ami nekem kell + nyári gumi felnivel. Ja és olcsóbb, igaz többet ment. Nem mellesleg a benyás 100 km-re van ez meg 300.
No hát nem tudom.
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #132001 üzenetére
Atlagosan napi 90 km-t jarnek vele munkahelyre (osszesen) 10 falun keresztul. Meg ugye kirandulas akarmi. De 90%-at a munkabajaras tenne ki! Nem Autopalyazok szinte semmit.
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131966 üzenetére
Az nem gond ha foglalkozni kell vele, de a koltsegei sokkal nagyobbak?
-
sirszevenap
addikt
No uraim. Ha dönteni kéne a következő két A3 között mit mondanátok? Vegyük figyelembe a km-eket, extrákat, tehát úgy mindent összességében. Tehát:
Audi 1.4 T FSI Sportback (2009/1)
Audi A3 1.6 Ambition (2009/10)
Szívem szerint a km ellenére is az 1.6-ot választanám, jobban egyben van, több extra + nyári gumi gyári aluval.
De ottvan az 1.4 TFSI ami azért sokkal jobban megy és kevesebbet is fogyaszt.Kérdés, melyik érné meg jobban? Mit gondoltok?
-
sirszevenap
addikt
Volt itt valaki olyan egyébként aki nem panaszkodott a 2.0 PD TDI-re 2009-2010-es kocsiknál?
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131717 üzenetére
Nekem jelen pillanatban 1.9 TDI vagy 1.4 TFSI van a pakliban. Hát holnapra kitudja hogy változik ez nálam
-
sirszevenap
addikt
válasz i-sti #131681 üzenetére
Ha lehet Audinál maradnék, mindig vágyam volt egy, ha tehetem inkább az lenne!
(#131682) molnarpeter: Tudom tudom, CR-es legyen , 2010 utáni. Ha jól jegyeztem meg
Maradni fog akkor szerintem az 1.9 PD TDI vagy ha ilyen 2009-es orrú A3-ast kapok és az mint jelen esetben is 1.6, akkor az lesz! Ez úgy is akkor dől el, mikor odamegyek és meghajtom őket. Hátha lesz mondjuk városon belül mindkettő és látni fogom mennyire lomha az az 1.6 nekem, vagy nem!
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131674 üzenetére
Engem annyira beszélnek lefelé a 2.0 TDI-ről ahogy láthatod is. De hiszek nekik, rosszat csak nem akarnak én meg nem értek hozzá! 1.9 PDTDI ami még szóba jöhet. Sajna 1.6-os 2009-es nagyon kevés van, első olyan ez amit találtam. Kizárt hogy 2 hétig meglesz, de lehet szerencsém lesz!
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131669 üzenetére
Ja, ma láttam meg, tegnap még nem volt és itt is van a közelbe.
-
sirszevenap
addikt
válasz molnarpeter #131654 üzenetére
Benzinesekre is ennyire oda kell figyelni? Pl ERRE?
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
No akkor újabb kérdés. A3-ból 2,5 millióig jöhet az 1.9 PD TDI(105 ló)? Vagy abból választhatom a 2.0-át ami 140 ló?
-
sirszevenap
addikt
válasz i-sti #131616 üzenetére
Az a baj az A4 műszerfala és az A6 - é ég és föld! Sokkal jobban tetszik az A6.
(#131614) Mágus2: Értem, köszönöm! Mit ajánlasz / ajánlotok 2,5-ig ebben az esetben? Az a baj, hogy mind 2007 körüli ebben az árban amit nézek, gondolom azok PD-sek. Hallottam, hogy lehet PD-t venni, csak arra kell figyelni milyen a porlasztója. Ha siemens, akkor felejtős, ha Bosch akkor eredeti német. Mi igaz ebből?
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz i-sti #131610 üzenetére
Néztem persze. Sőt az A3 -at sem vetem el igazából! Csak a megbízhatóságtól félek kicsit, meg az alkatrészek árától... Mindenki mond mindent. Sosem volt ilyen "nagyvérű" kocsim, aztán mindig vágytam egy ilyenre. Kicsit másabb a mostani Cordobám-hoz viszonyítva, amivel persze semmi gond, csak a szüleimnek szeretném meghagyni. Most elég sok hiba kijött rajta, mivel a munkahelyemre napi 100km-t járok és nem épp barátságos utakon. Havonta jönnek ki pl olyanok, hogy csapágyas lesz valamelyik kerék stb. Míg nem jártunk vele ennyit, semmi baja nem volt. De ilyen ez!
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz Mágus2 #131608 üzenetére
Igazából barátomnak egy ugyan ilyen van, csak nem avant. Nekem úgy tűnt szedi a lábát. Nem sportkocsit keresek, azt azért hozzátenném!
Megbízhatóság szempontjából milyenek ezek? Alkatrészek úgy tudom a 2 ezres tdi -be gond esetén jó árban szerezhetőek (többek között ezért is ez lenne a választásom).
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Ilyen A6-osokba gondolkodok mostanában. Érdekelne a véleményetek, hogy megéri e, mire érdemes figyelni, stb
Ennyiért esetleg más? Jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest