- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
gordulesi ellenallasban oriasi kulonbseg lehet egy ilyen kemenyre fujt vekony gumi meg egy szeles, alig felfujt, durva mintazatu gumi kozott, ami meg a butykok is puhak hogy beleharapjon a homokba. felni sulya szinten. es akkor meg jon a bringa sulya, legellenallas, egyeb veszteseg regi bringa miatt..sztem odaadnad a bringadat mfnek es ugy repulne vele a regi montihoz kepest, mintha lance veret toltak volna bele
cross country vs enduro gumi kozott is ekkora kulonbseg van..gondolom mit kaphatnak a kullok...nem is ertem az ilyen cyclocross bringak hogy birjak ha terepre viszed. bar azok is inkabb sartengerben es nem felnigyilkos terepen kuzdenek. a hardtail bringankon a koves talaj miatt sztem 100-200 km utan allitani kellett a kulloket, centiroztatni...recsegett, ropogott minden fordulatnal a hatso.
en 1.7-1.8 korul hasznalom amugy, de ha olyan gumim es felnim lenne neha meg lentebb vinnem. egy 2.8" szeles ballonos gumi 1.3-1.5 bar kornyeken iszonyat kenyelmes. -
cdl
senior tag
Az ilyen kidudorodó külső ellen a fogkrémes doboz a megoldás pl. Tegyél be a brigás táskába előre gyártott 'foltot".
6-7 bár között járok Én is. Múlt héten a Triban gyári felniszalagját átszakította a belső. Kicsit többet nyomhattam bele
De csak otthon ereszetett le ,semmi gond. Kapott most Contit a szalagból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest