Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #37067 üzenetére
A képnek semmi sztorija, nonstop röhögés volt, mondom vágjatok már vmi komoly arcot könyörgöm Aztán jópár komolykodóból ezt választottam ki kidolgozni. Nekik nagyon tetszett, nekem is és amennyi hibája van a képnek, simán kitenném egy Zara vagy Tom Tailor kirakatba nagyplakáton vmi plaza-ba Én azoktól fogom a fejem néha, amik ott vannak ..
@ V5: semmi melegedést nem tapasztalok, bár én szilikon tokozok, de ha vacsizok este vkivel, vagy igényesebb dolog van, tok nélkül nyomom (úgy szebb a teló) és akkor sem. A szoftverem még az 1.13-as, ezt tudod, de én nem nagyon használok energetikai app-ot.. Azaz van egy "No-frills CPU control" nevű appom, ami root-ot kér és induláskor a minimumot 1 mag / 300MHz-re teszi, max terhelés esetén pedig 4 mag 1.2GHz, ezt ugyan gyárilag is csinálja a kernel a magokkal, csak szerintem túl lassan ejti le és túl gyorsan fel, nem tudom. Default gyári módon használom, az előre definiált 4 programok egyikével: ondemand, userspace, powersave és performance beállításokkal, nálam ondemand-en van és tök jó Próbáld ki és ha még mindig melegszik néha, akkor powersave (de nekem performance alatt sem melegszik, amikor gyorsabban fellöki a frekit).
Röcc: én a ph-t Opera Mobile-al nézem, szép folyékony. Minden egyébre a gyári böngészőt használom (többnyire), míg be nem tölti az oldalt, nem érdemes b*gatni, mert a legutolsó bit betöltésekor is ha az épp egy tördelő kód, képes áttördelni az egész addig megjelenített oldalt, de amúgy ha már bejött teljesen az oldal, akkor szép folyékony.
Ha ez a röccenéses dolog továbbra is nyűg, próbáld meg feltenni a legújabb firmware-t, ha a No-frills sem segít. Ha az új firmware sem oldja meg, állj át egy régebbire esetleg. Én ezért nem merem tovább frissíteni 1.13-ról, mert ennek szinte alig van bugja.. kettő amiről tudok, de nem zavar. Egyik a hálózatválasztós kérdés bekapcsolás (vagy reboot) után, másik a wifi utáni jelenség, hogy nem mindig veszi fel a HSDPA kapcsolatot, ha wifit deaktiválom és mobilnetet aktiválom. Ilyenkor egy repülő módba vágás, majd 10mp múlva normálba visszatétel megoldja (magyarul, kell neki egy modem-reset).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest