Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #51940 üzenetére
De gondolom nem azok, akik megemelik a mobilnet csomagjukat, hogy még többet szörfölhessenek?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #51944 üzenetére
Nálam most eléggé szaladós volt a délelőtt, de tudom még követni az eseményeket...
Mondjuk itt meg kezdődnek a téli szabadságolások így meló is nyugisabb...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Micsoda zsongás van BF topicban...
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #51997 üzenetére
Akkor mázli, hogy a kinézett kecóban már benne a kazán (igaz nem kondenzációs) meg a dupla garázsajtó?
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52006 üzenetére
Persze a kazán érthető, de garázs meg nem mindenhol van. Egyébként nem néztem nagyon árakat, de tudtommal egy dupla garázsajtó nem olcsó.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #52022 üzenetére
"Kedves Vásárló!
Az idiscount webáruház rendszer technikai üzemeltetői vagyunk.
Úgy látjuk az idiscount webáruház nem tisztességes kereskedelmet folytat és a célja a vásárlók megkárosítása. Javasoljuk hogy ne utalják át a rendelésük összegét, valamint a megkezdett utalásokat próbálják visszafordítani bankjuknál.Felvesszük a rendőrséggel a kapcsolatot, ha továbbra sem tudjuk a webáruház üzemeltetőjét elérni.
A webshopot lekapcsoltuk, hogy megelőzzük a további megkárosításokat."
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #52062 üzenetére
Nekünk házikó után kocsi csere fog jönni. Már lesem a Mondeókat csak nem tudom benzines legyen vagy dízel. Napi 40km-t mennék vele hét közben, hét végén kb 150-et, meg 2 havonta még úgy 600-at plusz 1-2 nagyobb út belföldi nyaralásra, pihenésre.
Egyre jobban tetszik az utolsó ráncfelvarrott típus, valamikor 2010-2011 környékéről, amiben már gyári ledes helyzetjelző is van... persze dízelből van több eladó, de már 3 misi alatt kapni őket.
Második autót majd meglátjuk. Nekem a Mini tetszene, de persze majd anyagiak diktálnak.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52066 üzenetére
Azon filóztam, hogy a benzinesben melyikben lehet kettős tömegű? Valamint ha napi ~2x20 km-t megyek vele, az milyen hatással lehet dízeles esetében a részecskeszűrőre?
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52068 üzenetére
Sima szívós lenne, turbóst nem akarok, az Astrából sem valami jó...
Egyébként a részecskeszűrő érdekes kérdés. Van egy gépészmérnök szaki ismerősöm, aki hobbiból Hondákat (sajátját is) javít. Ő mesélte, hogy a részecskeszűrővel lényegében eljutottunk odáig, hogy ami eddig "nagyobb" darabokban távozott káros anyag a természetbe és belélegezték az emberek, majd kis sporttal távozott a tüdőből, azt most kb háromszög alakúra rombolja a szűrő, valamint sokkal kisebb darabokra és így távozik a természetbe, meg ugye az emberi tüdőbe... Amit persze az emberek megint csak belélegeznek, de alakjából és méretéből adódóan jobban beékelődik a tüdő falába és szépen csak gyűlik és gyűlik... aztán hogy ez most mennyire valós vagy sem, azt nem tudom, de majd talán Merci tud rá valamit mondani.
Fogyasztás tetszik, csak műszakin alap esetben gondolom dpf kiiktatással nem megy át...
Egyébként ez meg ez tetszik. Bár az első nem értem miért 116LE
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52072 üzenetére
Ja nekem is a második tetszik, jó az a nappali menetfény, nagyon tetszetős ez a formai kipofozás. Ellenben 3 évre a 189ekm nem kevés...
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52109 üzenetére
"Én Weiner elvtársra várok..."
Te figy, szolgáltatónál jó akció nincsen?
Bár most a 64-es darabokat ahogy tudom elkapkodták, szóval kíváncsi leszek 16 vagy 128-at kapok, de pszt....„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #52122 üzenetére
Talán azért is, mert Carrie Fisher kisasszony már a forgatás idejében is komoly drogproblémákkal küzdött...
Ugyanitt Köszönöm!
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Igen, a sima már akkor foglalt volt... de nem akarok nevet változtatni, 17-18 éve a "nekró"-t használom.
-
Real_Necro
veterán
Annyi eltéréssel, hogy az enyém a "Necronomicon"-ból rövidült, amiről a viccelődők nagy része azt sem tudja mi az. Persze a mai fiatalság... „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Mintha CS-ben vagy Mohaa-ban találkoztam volna ilyesmi névvel... bár az elég nyomi volt...
-
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52200 üzenetére
Én anno 75-ért kezdtem el melózni... utolsó infóm ifjonc mérnökök bérezéséről az a 240-270 brutto volt... természetesen normálisan bejelentve. X év után meg már azért más a helyzet, főleg ha helyezkedik az ember meg speciális területet fed le.
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #52205 üzenetére
Darwin díj azért túlzás, abban el is kellene patkolnia.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Jó reggelt!
Tudtok nekem ajánlani használható iponban is kapható usb-s wifi sticky-t?
Másik kérdés, kollegina tabletet szeretne és kinézte magának MM-ban ezt: [link]
Netezésre, filmnézésre, arckönyv satöbbi... arra megfelelhet? Ja és legyen megbízható darab, ezért a noname óccó márkák elvetve.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #52223 üzenetére
Atmant csak ha szopni szeretnél, nem tudja azt a teljesítményt, ami rá van írva, ellenben nem is valami halk és az illesztések sem tökéletesek. Tudom, volt Atmanom. A másikat nem ismerem, de Eheim jó. 24 lityóshoz ha nem rakod tele, én a sarokszűrőt ajánlanám.
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #52230 üzenetére
Akkor már ez: [link]
Merci:
Csinálsz amit jónak látsz, 3 évig használtam Eheim sarokszűrőt 31 literhez.
Azzal ugye tisztában vagy, minél kisebb az akvárium, annál nehezebb biológiai egyensúlyt fenntartani? Majd készülj rá, ha nem megfelelő a szűrés vagy a fény, vagy éppen túletettél vagy csak túlnépesítetted az akit (esetleg nem megfelelő lakókat választottál bele), hogy lesz ecsetalgád vagy fonálalga, csak hogy a két legjellegzetesebbről beszéljek. Ja és pengés algakaparót az üveghez mindenképpen szerezz be, hasznos. Persze lehet agyon vegyszerezni akváriumot, de benne lakóknak nem tesz jót, valamint a víz sem lesz soha kristálytiszta.
Egyébként milyen állatkákat tervezel bele?
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52286 üzenetére
Nálunk egész este várta a Mikulást (értsd: alig aludtunk, mert nyűglődött valami miatt), aztán reggelre feleségemet meglepte egy nagy csomaggal...
Most meg vigyorog folyamatosan, meg püföli a csörgős seggű kutyáját.
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #52297 üzenetére
Jó a "cica" cipő, nekem utcaiban van már a harmadik, de egyik sem kopott még szét, csak akartam még egyet... annyira jó. Persze az ára sem kevés...
Most meg azt vettem észre, mióta kocsival közlekedem nem is kell nekem téli bakancs...
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #52315 üzenetére
Tudom, ezért néztük meg hét végén az elmaradt 4 rész Strain-t... mert ugye az sem lesz egy darabig.
-
Real_Necro
veterán
Szifon fanok!
iPhone 6s-re milyen tokot érdemes rakni? Legyen óccó, strapabíró, dizájnos, de ne legyen bumszli. ja és érjen ide még idén... ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52320 üzenetére
Nem telefonálásra, videóra...
(egyébként meg hozzám vágják elvileg ma...)TayRol:
Ez egész szimpi: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #52332 üzenetére
Az annyira nem gyere be... Jobban szeretem ha ki vannak vezetve a gombok, így benyomásnál nem áll fenn az esélye, hogy több nyomódik be.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52335 üzenetére
LG G2-őn Nekeda tokom van. Nem lett tőle bumszli (szerintem) és elég jól védi. Bár szifonra még nem láttam...
A tok: (ez de jó... ma Studi kapja a Gaz-Emberek Nyugdíjas Alakulata fődíjat)
Eddig majdnem minden telefonomon volt valami védelem. Ennek meg most ki kell húznia 2-3 évet (ügyvezető szerint), így teszek rá(ja).
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #52355 üzenetére
Fenyő ágak a szomszéd gazdaságból, fényfüzér a közeli plázából vagy a városháza kertjéből. Szegfűszeggel szurkált narancs kipakolva mindenfele, egész fahéjat kötözni itt-ott, aztán egy kis szerpentin, lampionok ilyesmi...
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #52360 üzenetére
Girland... színes, papírból... szerintem tök hanglatos.
Forraltbor, bécsi puncs illata árassza el a helyet... sült gesztenyés.... vattahóember, ha nincs hó...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52366 üzenetére
Egy fenét... 10 percig kerestem hol kell átállítani a pin kódot... ja végül 6s 64GB lett... a videója tényleg faja. Egyébként már leveleket tudok vele fogadni, de ettól az egy gombos megoldástól agyf@szt kapok...
-
Real_Necro
veterán
válasz atok666 #52371 üzenetére
Céges, nem volt nagyon választási lehetőség, mert 6-osból sem 64GB sem 128GB nem volt készleten. Szóval amit adtak, el kellett fogadni. Más kérdés, hogy majd tele rakom a memóját lassított gyerkőcös videókkal.
Spanyoll + T_a_m_a_s:
Az oprendszer nekem továbbra sem tetszik. Idegesítő a nagymamás lépegetés oda-vissza.Tök agyatlanul van felépítve az egész, mit hol találsz.
Ami viszont érdekes:- ujjlenyomatfelismerős billzár (na erre mondtam egy "jéééé"-t)
- nyomásérzékeny kijelző (erről azt gondoltam olyan mint androidnál, hogy nyomva tartom és menü lesz, de nem, ha kicsit "megroppantjuk" kibújik egy gyorsmenü aminek van értelme)
- kijelző vakuzós szelfie (ettől még csillagokat látok, értelme számomra nincs, de a megvalósítás érdekes)Negatívum van bőven, azt inkább nem írom most le...
rbalint88:
A visszalépegetőst meglesem még elalvás előtt.
Van rajta védőfólia, rakatott rá főnök. Biztosítás első körben 3 hónap, önrész 28k. Utána ha nincs bizti akkor 100k körül van egy front üveg... Na ezért hordom a héten a dobozában aztán szerzek rá egy tokot. Egyébként elvileg a biztosítás megy majd tovább is.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Nem alap, 6S 64GB.
Egyébként anyacég jóvoltából nem lehet más, mert csak ezeket a készülékeket preferálják. Ha elveszne/ellopják stb, lehessen távolról törölni/kiiktatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest