Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
t_a_m_a_s
addikt
a kozlekedok 90%-a teljesen fogalmatlan Egyébként meg ja, itt a pont! Én vidéki gyerek vagyok, fővárosban szopok néha én is, mert nem járok oda túl sokat, és azt is jobbára az ismert útvonalaimon. Így egy rutinos BP-inek én is balfasznak tűnök, de egy rutinos sofőr le is veszi ha balfaszkodok, és igyekszik segíteni. Vidéken, jobbkezestől mentes kis forgalmú helyen meg kb ahogy az oktatóm mondta: annyit kell figyelni, hogy van táblád vagy nincs.
Holnap majd jól beletépünk...
-
spanyoll
addikt
A whiskeys történetre én is vevő lennék. Van a belvárosban egy hely, ahol valami 2-3 éve voltam (Királyról lenyíló kis utca); nekik van valami 100-130 féle whiskeyjük. Ha nincs rendesen szervezett, akkor szervezhetnénk mi egyet, elrángatjuk valamelyik okost innen, aki ért is hozzá (Freddy) és összedobjuk neki a fogyasztását okításért cserébe.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
Ne kezdjük újra a minek órát vennit, egyszer már leírtam
Whisky show most volt linkeltem is, ott olcsón szakértőktől (ja, az az euronics ) lehetett volna kóstolni, senki se reagált. Freddy korábban egyszer nekifutott a kóstoló szervezésnek az is befuccsolt.
Studi: nem látom mit írsz, megfogja a céges tűzfal
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
Itt a tőke a problémás. Jobbfajta, igazán érdekes tételek 15-20 körül vannak. Össze lehet állítanie egy hat tételes sort 55-65e forintból, ez hat üveg whisky, az egyszerű, de jó blendedtől egészen különleges, érdekes single maltig. Darabonként 0,7 l. A gond ott van, hogy a kóstoló tétele 0,2 dl, ennél nagyobb mennyiségből hatot legyűrni 1-1,5 óra alatt a hozzád, vagy spanyollhoz hasonló slim fit boyoknak kész öngyilkosság. Na most, ha leszünk tízen (nem leszünk), a kóstolón elfogy üvegenként 0,2 liter, és marad fél liter. Amit aztán vagy átvesz valaki (pl. én egyes tételeket), vagy megisszuk helyben.
Továbbá a helyszín még erősen kérdéses.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Balinov
titán
Puchberg am Schneberg Salamander vonattal felmenni? Esetleg Semmering vagy Hohe Wand. Semmeringnel voltunk tavaly nyaron, nagyon szep, Puhcbergben is, csak nem mentunk fel a vonattal. Hohe Wand-ot iden akartuk, de nem sikerult idot talalni raja
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
szivesen, kicsit mondjuk huzos az ara, bar ha csak 3am mentunk volna, akkor leszarom, de mar csaladdal ,min 2extra felnottel kicsit combos lett volna...nem,nem vagyok fillerbaszo
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
Ja ezt mi is láttuk, molinókkal kirakva, hogy 360 fokos panoráma..., nem is kanyarodtunk arra.
Ellenben ha a földúton tovább mentél lefelé, akkor bele lehetett botlani egy eldugott nudista strandba.Szerk.:
Ellenben emlékeim szerint akkor 10€ volt.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
szep magas sziklaorom, le kellett volna picsaba lokni a 300 ojrojaert
Semmering sztem gyerek nelkul meg ugy is jo lehet, hogy vonattal felmesz, es gyalog jossz le. Haverek 3 eve ugy csinaltak, ezert is jott az otlet, de Pocok Úrnak sok lenne meg az az 1500+m szintkulonbseg igy 2 evesen
Mas. tegnap vacilaltam azon a 120-as Integral SSD-n, erre mara vege az eksunnek, es majd' 40€ . Ugynezki T420 lesz 8GB-val, de 160-as vinyoval amit azonnal cserelnek valamire.Innet melyiket vennetek?
-
Real_Necro
veterán
MI az a canadamour?
Sziklás part... csak rohadt sokat kellett lefele gyalogolni mert hosszú egyenesekben vezetett lefele az út.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
a csiptuningos boyracert aláírom, a kormolóstól elhatárolódom nagyon nem vagyok egy hullámhosszon a smoke&charm gyökerekkel. nálam addig lesz húzva az autó, amíg nem füstöl, de azért egy 220 ló körül fog tudni. amúgy most levett hengerfejjel biztos nem fogja szennyezni a környezetet
a splash meg euro5, szinte tisztítja a levegőt -
fi:zi'k
nagyúr
Nem rég beszéltem vele, mostanság nem nagyon fórumozik.
(#63673) t_a_m_a_s
Jól mondod, 0-4-ig szól a tiltás.
Amúgy mennyivel igazságosabb lenne, ha páros-páratlan rendszám tiltás lenne.(#63676) TayRol
Jó neked.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
No akkor leszedem én is.
Az alap sorozat meg tényleg olyan amilyennek írod. Szerintem engem is ezért ragadott magával.
Leginkább az volt vele anno a bajom, hogy nemigen találtam benne szimpatikus karaktert. A többségüket általában szimplán szántam, sajnáltam. Pl a főszereplő gyakorlatilag végigszív egy rakat évadot, össze-vissza sérül, kínozzák, nem egyszer közellenségként kezelik, ellenben igazán jutalmat sosem kap. Elszakítják a családjától, nincs egy nyugodt pillanata, stb.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
Ez a kupák lényege, oda-visszavágó nem is olyan kevés, lehet ott korrigálni kisebb kisiklásokat. De egy 0-4-et nem. Döntő persze más tészta.
Értem én, hogy ellepték a középpályát, de amit láttam, a 25-75 perc között a felezővonalig se tudta biztonsággal eljuttatni a labdát a Barca. Hiába lépett hátra bármely csatár, hogy meglegyen a létszám középen, egyszerűen nem tudtak passzolni se egymáshoz. A híres tiki-taka sehol se volt, a védők sokszor türelmetlenül és indokolatlanul, nem tiszta emberhez rúgták előrefelé, és máris a PSG-nél volt a labda.
Mondjuk én élveztem a meccset, ez nagyon modern, erős foci volt a párizsiaktól. -
Mercutio_
félisten
Szerintem semmi ilyet nem írtam, még csak nem is utaltam rá, csak szvsz kicsit demagóg egy dolgot kiragadni és hujjogni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
-
spanyoll
addikt
Nem is az volt a célom, hogy meghozzam
Amúgy szép hely, elmondom, hogy mire jó: dögleni és kulturált mértékben kulturálódni. Napi sok órában élvezed az olasz életérzést (nagyon beleszarnak mindenbe, nagyon durván), a maradék pár órában betérsz 1-2 templomba, megnézed az óvárost, viszonlátás'. Palermot nem láttuk, az lehet, hogy más tészta. Kis falvakat is ugyanilyen elv mentén meg lehet nézni. Én azt mondanám rá, hogy olyasmi, mint egy görög kis turistaváros, csak ha jókor mész, itt kevesebb a magyar. Strandolgatsz, kicsit mászkálsz, helyi életérzés, pihi.
Etnát nem néztük meg, mert kettőnknek valami 40 rongy lett volna, hogy felvigyenek, amit elfelejtettünk inkábbHogy legyen jó? 1 hétre menj, kocsival, elő-utószezonban. Ennyi.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Freddy76
addikt
Econ kolléga eléggé nagy sony hívő, és ezt a mikrós topikban le is írja. A mikrósok pedig emiatt neheztelnek rá. Én pedig ezt leszarom, azt hiszem, viszont a mikrósok nem tudnak túllépni rajta. Valami ilyesmi lehet. Ez természetesen még abszolút nem indok arra, ami folyik, szóval egyetértek veled. Engem is idegesített múltkor Mercutio meglehetősen bárdolatlan beszólogatása, ezért vissza is szóltam neki, talán meg is sértődött.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Gondolom nem jársz a "Milyen cserélhető objektíves gépet?" topikba Kb. mindenkinek, bármilyen igényre a6000-et ajánl, sőt újabban írt egy ilyent és az összes tanácsot kérő usernek egyszerűen belinkeli. Persze ezért még én nem fogok anti econozni, de néha elég irritáló már...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
(#64523) m3ss
Hárman igyekeznek állandó jelleggel valami konfrontációt kialakítani velem. Studi, Mercutio és MrChris. Szerintem ez hülyeség, mivel egyrészt mindig kulturáltan szólok hozzá, másrészt eleve kerülöm az ilyen üres szócséplést, harmadrészt szemtől szemben valószínűleg normalizálódna a hangnem, de a virtuális térben valahogy nem sikerül eddig eljutni... Az MFT topicban két év alatt 110 hozzászólásom volt, aki talál köztük bárdolatlan hangvételűt, annak örömmel fizetek egy sört.
Megjegyzem, ismer személyesen néhány kolléga a fórumról, úgyhogy jót mosolyognak az ilyen bozótharc kísérleteken.
(#64524) aleister
"A felsőoktatás a jéghegy csúcsa. A probléma az általános és a középiskolában gyökeredzik."
Ez egy nagy igazság... Sokszor sajnos olyanok mennek továbbtanulni, akiknek egy kezelési utasítás értelmezése is komoly problémát jelent. A lemaradt tanulók jelentős része cigány (ezt minden rasszizmus nélkül írom) és a legtöbbjük a tanuláshoz való negatív viszonyt fogja továbbörökíteni.
(#64532) konyi79
Konyi, ott van nálatok a Mercedes, nemrég járt nálam az egyik fontos embere, kb. ugyanezt mondta. A Fanka pedig nagyon jó, társadalomkritikus szövegeket nyom, sajnos elég régen láttam már.
-
törölt tag
(#64536) konyi79
Ha megnézed a tanácsot kérő embereket, a legtöbben új gépet 200 ezerig néznek, számukra bátran ajánlom az A6000-et, már csak azért is, mert ezzel van a legtöbb személyes tapasztalatom. Ezt van, aki megemészti, van akit személyeskedésre ingerel, de az ilyesmin ölre menni szerintem hülyeség...
(#64536) konyi79
Valószínűleg az lesz majd, mint Csányi új húsüzemeinél: lakást adnak a munkaerőnek és 300 ezres nettót kezdő bérként. A szakemberek utánpótlásának már sokkal nehezebb dió, hiszen már ott tartunk, hogy a minőségi betanított munkásból is hiány van. Valószínűleg igyekeznek majd kinevelni az utánpótlást, ezért is próbálják vállalati kasszából (is) finanszírozott iskolákkal megkötni a munkaerőt.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
...kis frei reklam. ittatok mar a kavezojaban? nicaraguai dohanykave. eletembe nem ittam meg ilyen jo kavet...
vs
Izlesek es pofonok
Atok
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Én meg még egyik újabb hsz-edet sem láttam akkor.
Túl sok kávét nem próbáltam, de alapnak, mondjuk a Pacificaffé, kicsit különlegesebbnek pedig Paljoz kávéi.Amúgy csak annyit akartam mondani, amit le is írtam.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Byk01
őstag
Ha van némi tudatmódosítás is a belemenőben, akkor akár ez is megtörténhet. Egyrészt nem méri fel a következményeket, másrészt a saját sebességét sem, harmadrészt az általa "elszenvedett" sérelem is jóval nagyobbnak tűnik.
Ma olvastam, hogy valami állítólagos ismerős nyilatkozott, hogy 4 üveg bornak megfelelő alkoholt mutattak ki a fickó vérében. Nem mondom, hogy igaz, de ha csak a felét hiszem el a felének, már akkor is olyan sok, hogy nem méri fel rendesen a következményeket.Mondjuk az azért valószínűbb, hogy volt egy harmadik fél, akivel versenyzett a mercis, és miatta nem vette észre az álló autót.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Studi
veterán
Top fejhallgatós hajnali hármas beszaratás nekem mindig a klasszikus Wolf3D marad, amikor már 5 perce bolyongok az általam kiürítettnek vélt labirintusba, nincs más hang, csak a mögöttem csukódó ajtóké, aztán egyszercsak német barátunk a Führert éltetve tüzet nyit rám...
-
Ear001
addikt
Ez szép műszaki-vezetéstechnikai megközelítés, de amikor széles vigyorral az Audis mérnököket kérdeztük, hogy miért durrog így a kipufogó, akkor széles vigyorral azt válaszolták, hogy mert jó a hangja és mindenki odafigyel rá. Gyakorlatilag ugyan ez a motor és váltó kombó az Audi más modelljeiben nem csinálja ilyen ordas módon ezt a gázfröccsös visszaváltást.
-
Freddy76
addikt
Vittem a Mazdát a húszezres szervízre (basszus, most vettem szinte, és már egy huszas benne van...), gondoltam, megvárom, kb. két óra, addig tudok dolgozni. Ott volt a kis MX 5, nézegettem, szerintem az értékesítő csajnak szólt valaki, hogy ennek a dagi ügyvédnek hátha kapuzárási pánikja van, toljunk az arcába a 2,5-ös 192 lovas automata mellé egy kis élményautót. Beleültem. Nem mondhatnám, hogy könnyű ki- és bepattanni, de nem volt különösebben nagy gond a rossz térdemmel és a nagy belemmel sem, bent pedig már kifejezetten kényelmes. És baszki, ezzel a kocsival még a kereskedés udvarán Y fordulót csinálni is vigyorogtató élmény...
A kereskedő csajszi érezte, hogy ütni kell, mert tovább húzott: az MX 5 az importőr policy-ja miatt nem vihető el hosszú tesztre, de jelképes áron megkapom egy hosszú hétvégére a 130 lovas revolution-t. Ez a legnépszerűbb modell, és a tesztek alapján is ez a legjobb kanyarogni, az erősebb motor érdekes módon kevésbé megy élményszámba. Szóval válasszak egy hétvégét, és péntekdéltől hétfő délután négyig enyém az autó.
Félek, hogy utána nem lesz visszaút. De ha jobban belegondolok, idén 41 vagyok, ha most nem veszek sportkocsit, soha nem fogok.
-
Freddy76
addikt
Nem sok embernek mondtam el, hogy el akarom hozni hétvégére, de páran már jelentkeztek próbakörre. Lehet, pénzt kérek érte, és nyerek is rajta
Mindenhol azt hallom, olvasom, hogy bőven elég a 130 lovas, sőt, komfortosabb autózást tesz lehetővé.
-
aleister
veterán
Engem pont szenzitívebb hangulatomban talált a rádioóban játszott populáris száma. Akkor kerestem rá, és valóban van egy csomó jó muzsikája.
Most kicsit fogytam, így csak 77-78 vagyok, de tény, hogy a felhúzást csak kb 1 éve kezdtem el csinálni. Ha nem is kidolgozott, de edzett azért az alsó hátizmom.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Uh! Kemény megjelenésű ez az angol arc.
Cserébe itt egy szépen összerakott blues: A prérifarkas szuka esküvője.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
Persze. Menjen. Lehetőleg az életének abban a szakaszában, amikor gyerekek még nem várják otthon.
Lehet, hogy emiatt a hír miatt vagyok most egy kicsit jobban kiélezve a hegymászókra. Mert ez a két fiatal biztos nem az osztálytársaktól hallotta, hogy de jó mászni. És igen, fantasztikus helyeken járhattak. Csak épp az életről maradtak le vélhetően hegymászó szüleiknek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest