Hirdetés
Aktív témák
-
robyeger
addikt
Hitel olyan, mint a narkotikum(pl: drog, alkohol, stb...): ha beveszed viszonylag jobban érzed magad, viszont miután elfogyott a hatás, még rosszabbul érzed magad, mint ha semmit se vettél volna be. Ha anyukád az életét kezdetektől fogva egy piacgazdaságon alapúló országban élné, hidd el ilyen dolgok nem történtek volna vele. A múlton nincs értelme rágódni, mert megmásíthatatlan, nekem is meg kell fizetnem az ország átalakulásának árát a piacgazdaságra+államadósság törlesztése, meg mindenki másnak is, beleértve a nyugdíjasokat
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
lajafix
addikt
válasz fokukac #4943 üzenetére
''nekik pedig az az érdekük, hogy minél kisebb legyen a kockázat.''
Barcza ebbe bele kötött volna kukac! A befek érdekük az hogy a kockázatukért járó prémiumot megkapják. Ami meg is van jelenleg.
A kockázat csökkentése a mi érdekünk, hogy a csökkenő kamatok miatt olcsóbb legyen a finanszírozásunk.
[Szerkesztve]Rock'n Roll
-
shev7
veterán
válasz martonx #4950 üzenetére
a politikusok vegkielegitesevel az a bajom, hogy ha nem valasztjak ujra, az azt jelenti (jo, csak kepletesen jelenti ezt) hogy a valasztok nincsenek megelegedve vele. Ezek utan ''jutalamat'' adni nekik kicsit nonszensz. Hol van ilyenkor kedves forumtarsunk, aki a rendoroktol sajnalta a jutalmat?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Thyb
senior tag
válasz martonx #4950 üzenetére
Mán aki szakember. Mert ugye azért elég sok jogász vagdalkozik odafent mostmár 8-12 éve (vagy még több) akik azóta bár részesei voltak a törvényhozásnak szerintem már rég olyan messze estek a gyakorlati munkától, hogy tyukpereket sem biznék rájuk.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
steveetm
őstag
Az hogy eltitkolta az adatokat, egyértelmü hataloméhség. Szted egy oan kampánnyal ahol ''két évig nem csináltunk semmi'' meg ''hazudtunk reggel éjjel este'' cimszavakkal ment volna minden reklám, lett volna esélyük? Ja persze ő csak jót akart, azért nem mondott igazat(hazudott), és most megmenti az országot 4 év alatt, persze aztán belebukik. Vicces.
Üdv.: steveetm -
Newl
tag
válasz fokukac #4943 üzenetére
ezt azért kiegészíteném azzal hogy hullára leszarják hogy mi megy itt
addig érdekes csak nekik amíg fizetjük a magas kamatot, ha nem akkor elviszik a pénzüket máshová - ahol ugyancsak magas a kamat
addig meg fejegetnek minket
nézd, nem mondom hogy nem igaz amit mondasz, de az is igaz hogy a magas kamat amit itt elérhetnek ezen a pénzpiacon mindíg nagyobb kockázattal is jár együtt
nagy kockázat = magas kamat
kis kockázat = alacsony kamat
eddig ha jók az infóim messze -messze itt fizetik ki illetve kérik a legjobb kamatokat
tehát tudatában vannak hogy ez nem egy kockázatmentes pénzpiac
Az események nem hasonlítanak amúgy egy kicsit az Argentín pénzügyi válsághoz? Ott is a ''tömeg'' kezdett el elösször zúgolódni...Mondom, Meseországban élünk.
-
martonx
veterán
Mivel a magyar nép iszonyú birka (plusz nincs médiaegyensúly), ezért bármilyen brutális dolgokat művelne vele, de azért 2009-től néhány látszat intézkedésre enyhülne a népen lévő gazdasági nyomás, sőt 2010-re nőnének az addigra lecsökkentett reálbérek, egész komoly eséllyel indulhatnának az MSZP-sek harcba, elvégre akkor megint hazudnának is, miért is ne hazudnának. Jönne a 98-ből jól ismert szöveg, hogy kirántottuk a kátyúból az országot, holott pont ők juttatták bele. Szomorú, de reális esélyük lenne a 2010-es győzelemre, bármilyen rosszul is fogunk akkor élni.
Én kérek elnézést!
-
V.Stryker
nagyúr
Én egy dolgot várok el. Legyen megszorítás, húzzák be a pénz, stb. De számoljanak el és adják ki és legyen nyilt lap az,hogy tudjuk,hogy hová megy a pénz....ennyi.
-
-
lajafix
addikt
Nem!
Ha nagy a kockázat több prémiumot(kamatot) vár el, amit meg is kap. Ha a kockázat nagyobb mint az elérhető hozam vagy a befek tűréshatára, akkor nem tesz bele több pénzt. Vállalkozás-gazdaságtan alapjain is tanítják.
Tehát addig fognak minket finanszírozni, amig lehet rajtunk jól keresni. Balliba koala mellett ez biztos, látjuk.Rock'n Roll
-
viharhozo
addikt
Lattam kifele a Vaci uton ot, fideszsargara mazolt Smartot, 'Jo reggelt, Magyarorszag!' felirattal.
Aszittem, nem lesz ubereles, de par perc mulva rajottem, h a kormanykoalicio semmilyen korulmenyek kozott nem folytat negativ kampanyt. [link]Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Newl
tag
válasz steveetm #4958 üzenetére
Emberekhez
Új Messiás jelent meg Magyaország szegfűs egén,
ott lebegett az emberek feje fölött éjjel - nappal a nagy reformok reggelén.
Nem volt Ő más ohhh nem, neve ki nem mondható,
az SZDSZ madarai keringtek feje körül mint régóta tudható.
Egyik nap a Messiás feleszmélt,
kinyitotta mosolygós száját önfeledten, s ezért megbocsájtást remélt.
És a nép, Magyaroszág népe hozott egy nagy kalickát,szépet, újat, tágasat,
belezavarták a hamis Messiást és vele hazug százakat.
by
-=NEWL=-Mondom, Meseországban élünk.
-
shift+ő
senior tag
válasz martonx #4963 üzenetére
Igazad van, a nép tényleg birka, itt van egy ember, aki megpróbál öszinte lenni, és azt mondja elég volt ne hazudozzunk tovább, és itt van egy másik aki nyilvánvalóan blőd hazugságokkal próbál operálni és neki hisznek, érte utcára mennek. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
-
Müge
tag
Bőven lesz esélye, természetesen.
Nézd meg a topik hozzászólásait, a bizalom töretlen az MSZP-ben, még egy ekkora botrány után is.
Sőt, még a büszkeségük is megnőtt, nagy vehemenciával védik az igazukat.
Hogy ne lenne esélyük? Viccelsz?
Itt soha nem lesz olyan, hogy az MSZP-nek elolvad a szavazóbázisa...
Ha a májusi beszédtől nem olvadt el, akkor semmitől sem fog.
Pl. megnézheted shift+ő előző hozzászólását.
Elvakultság, a realitásérzék teljes hiánya.
[Szerkesztve]A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
steveetm
őstag
válasz shift+ő #4972 üzenetére
Van egy különbség a nyilvánvaló és a _beismert_ hazugság között.
Tudod ártatlanság vélelme, ha már jogállam meg demokráciáról papol Gyurcsány.
Ő hazug, _bizonyítottan_, Orbán meg csak lehet. Nem sajnálnám egyébkétn ha ő is húzna, de azért nehogymár mostmég Orbán legyen egyből a nagyobb fax. istenem.
Üdv.: steveetm -
Palkó
tag
Én 1990-óta hallgatom azt, hogy milyen fasza világ LESZ itt.
Kissé unom már....
Nem én viszem csődbe ezt az országot, és nem Mari néni a nyugdíjas......
Mégis én húzzak a nadrágszíjon ?
Húzzon most már más is. Pl: El a hatalomból......Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
shev7
veterán
''Itt soha nem lesz olyan, hogy az MSZP-nek elolvad a szavazóbázisa...''
Dehogynem. Tudod kisebbik rossz. Sokan nem az MSZP-re szavaznak, hanem a Fidesz ellen. Es ez forditva is igaz. Ha az egyik part bedolne, akkor borulna a masik is. Epp ezert sajnos a fidesznek sem erdeke hogy az mszp totalisan megbukjon...''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
martonx
veterán
Sajnos nem ilyen egyszerű. Mert honnan tudnánk, hogy nem lehetett volna sokkal jobban csinálni? Elvégre aki egyszer bebizonyította (minden tekintetben az alkalmatlanságát), és végül vért izzasztva velünk egy minimális növekedési pályára állítja a gazdaságot, annál nem lehetne sokkal kisebb véráldozat árán, sokkal jobb eredményt elérni?
És ezért kell a mostani kormánynak mennie.
Olyan mintha lenne egy osztály ahol a leggyengébbel próbálnánk egy kettes dolgozatot iratni, miután többször megbukott a ZH-n, és végül az lenne az osztály átlag, amit ő produkál. Miközben valószínűleg van olyan osztálytárs, aki elsőre 5-ösre tudta volna teljesíteni a feladatot.Én kérek elnézést!
-
shev7
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Én azt mondom,hogy jöjjön Kupa MIhály
-
-
Müge
tag
válasz shift+ő #4972 üzenetére
Igazad van, Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem hibás, ő csak áldozat.
Szegény, pedig ő csak megpróbált őszinte lenni, tiszta lappal indulni, a gonosz, birka emberek meg tüntetnek ellene...
Ez tényleg érthetetlen.
Éveken keresztül hazudott, ez véletlenül kiderült, a paraszt nép meg valahogy nem akarja benyelni, hogy ő itt a nagy népmegmentő...
Hm, igazad van, birka nép a magyar.
[Szerkesztve]A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
prmcsk
addikt
horn gyufa nem érti hogy miért történik mindez.
Háááát, szégyen, hogy ez is elnök lehetett"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
shev7
veterán
válasz martonx #4983 üzenetére
Te ugy erzed, hogy a kormanynak mennie kell. De hogy ki kormanyozzon nem te dontod el egyedul. A tobbseg dontott tavasszal. Ez van, ezt kell szeretni 4 evig. Azzal meg tortenetesen egyetertek, hogy a lazadasnak nem engednek.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Palkó
tag
-
shev7
veterán
Igen, elvarhato lenne. De mit csinaljunk? Lemondani nem fognak. Ha lemondanak akkor is Szoci kormany lesz. (es nagy valoszinuseggel bukjuk a reformokat) kell az nekunk?
-
bandiras2
senior tag
érdemes megnézni tomcat oldalát, megint frissült...
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Racecam
nagyúr
Nos, ez a topik is betelt.
Ha ez nem PH! csúcs, akkor nem tudom micsoda.
Nincs három napja, hogy nyitottam: 2006-09-17 20.47
Egy kissé felpörögtek az események, folytatás itt: [link]Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Windows 11
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs