Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
janati
őstag
ereggymá az emdéeffel, a komcsik vették meg őket 1milliárdért....ződ program, vicc....katona kálmán...vicc....azért van hogy tarlós ne nyerjen!!
a qrva életbe ébredj már fel te is végre!!!!!!!!!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
tenna
tag
ez a baj ,, hugyos pistinek aki minden nap részedgre issza magat es van 8altalanosa meg a hasonlo iq fighterek szavazata ugyannnyit ér mint több diplomas nyelvet beszelő gyermeket nevelo embereknek, gyermeke?! évi 80ezer abortsusz??tavaly 90ezer gyreke szuletet... 18évesen muvi meddővé téttel?? ez kell nektek??!! 100év mulva lassan megszuletik az utolso magyar.....
[Szerkesztve]athura.atw.hu
-
MODERÁTOR
voltunk már párszor tüntetni. ''OV kiviszi az embereket az utcára''. Nem volt hatásos. Most viszont mögöttünk áll az alkotmány. (Belekapaszkodva le kell mondania Gyurcsány Ferencnek és ez együt jár a kormánya bukásával is! Ez így van! Ha nem az alkotmányellenes. Az ok hazudtak. Ennyi) Ezért vannak kinn a Kossuth téren. Igen felfoghatod utolsó cseppként is ugyanis nem elég ,hogy megszorít még átbaxik is. Kösz nem. Egyetértek velük...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
janati
őstag
nade ha valaki kitereget, akkor azért teszi, hogy mások megnézzék...nem?
végülis mindegy, mert már most nincs ott a link....
hűha, dehisz én az ''értelmetlenek'' közé tartozom...és beszélgetünk!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
MODERÁTOR
tildy te most komolyan ezt direkt csinálod? mit eszel meg bennük? most komolyan mond el. szőlőhegy bla bla ezt pofálod. nemazért de egy szőlőhegy és egy magyar milliárdos akinek 50 m2 es lakása van állítolag közben a cége bérli az uszomedencéjét azé durva. szóval ilyen témen kussolni lehet. mondom felölem ugy lopnak ahogy akarnak ha nekem jó.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
kavicsbánya öcsém te nemvagy 100. na mind1 elmondom kb 20 km re lakom és a balcsira vezető út a kavicsbánya mellet visz. hát a kavicsbánya nemlétéig a falu mellete haldoklott 1. 2. jó sokáig tartott még a kavicsbiznisz beindult. 3 felölem mindenki ugy lop ahogy akar ha én jól élek...
-
-
lacafaca
addikt
itt nem fletónak kell tiplizni...az egész koalíciónak tokkal-vonóval. leszerepeltek, ennyi volt. aki pedig sáros bizony bűntetőpert a nyakába de keményen.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
nagyúr
hát egyből kolbászból lenne a kerítés, mert a Viktor klbászt nagyon tud tölteni.
lenne kicsi gázár, 15. havi nyugdíj, családi adókedvezmény, 2%-os lakáshitel, ingyenes oktatás és egészségügy, nameg Széchenyi terv, ami adna sok-sok pénzt a szegény vállalkozóknak, és ''akkor aztán jól felprögne a gazdaság''.
a jobbos gazdasági szakértő fórumtársak szerint. ugye.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Sidaries
őstag
Na ez marha jó. ''Kedves'' kormányunk egy évig egyhuzamban ezeket tervezte pedig ők tudták az igazságot az országról, te meg elvárod tőlünk, hogy miután elismerik hogy hazudtak mi egy óra alatt gyorsan dobjunk össze egy programot ami kihúzza az országot a szarból. Frankó.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Motion_Blur
félisten
KONKRÉTUMOKAT AKAROK!
Parancsolj:
''Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.''
Elég konkrét? Mielőtt elkezded terelni a témát és mentenni a menthetőt, csücsülj le, kapcsolj ki, és gondolkozz el azon, hogy te tényleg erre szavaztál-e!
Ha nem megy, akkor támadj minket továbbra is, és igazold csak (egyébként hamisan) önmagadat!Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Newl
tag
Figyusz, elolvastam az postod. Én is válaszolok.
Az egyik felét a válaszomnak divot már megírta. A másik fele:
Azért, mert a média eddig elhitette az emberekkel hogy a ''Gyurcsányi Út'' az járható és hogy alaptalan mindenfajta megkérdőjelezése a megszorításoknak
Aztán kiszivárgott a kis hangfelvétel és ez alapján kiderül ahogy nagyrészt ferike a felelős a kialakult helyzetért mert '' nem csináltunk semmit''.
Persze a saját felelősségét megint nem vállalja el a kis p@tk@'ny hanem jön olyanokkal hogy 98-tól meg hogy a politikai elit adóssága meg ilyenek.
Új választások szükségesek.
[Szerkesztve]Mondom, Meseországban élünk.
-
lacafaca
addikt
tudod csak az a külömbség hogy volt aki +próbált várat építeni a szarból és volt aki +sem próbálta, sőt még nagyobb szarkupacot épített....na evvel a hozzáállással van itt az eredendő gond.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
akkor csak merd a szart te is és ne menekülj. ha rájuk adtad a voksod akkor maradj és szívj velük. ha menekülsz te sem leszel külömb náluk(én így is értem ) könnyű elmenekülni a bajok elől, de közvetve te is felelős vagy ezért. ennyi.
[Szerkesztve]Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
supesz
aktív tag
Akkor érted már hogy ki miért lázadozik? Nem mindenki tud elmenni innen! Meghát inkább a politikai ''elit'' menjen mint én.
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
supesz
aktív tag
-
Realradical
őstag
Az ország 70%-a el van adósodva! Ez nem megfontolás hanem szükség kérdése... Gondolok itt nem csak az egyszerű lakáshitelre hisz aki azt felveszi már legalább tart valahol, hanem a személyi kölcsönös nénikékre, és pályakezdő fiatalokra akiknek küldik ki az aranykártyát, bizalmi + hitelkeretet, részletre megvehető gáztüzhelyet.
Anyósomnak 50k a nyugdíjja egy 40k rezsijű panelra...ő miből éljen meg például? Megmondom: a mi támogatásunkból...csak nem tudom minket ki támogat!Things that try to look like things often do look more like things than things
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs