Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
válasz concret_hp #2744 üzenetére
Nah akkor az én potom a tiedhez képest nagy kassza volt.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz concret_hp #2742 üzenetére
Persze ez egyertelmű de életem első royala és viszek vele 2 dolcsit kicsit felidegesitett. Ha meg hivtam volna akkor tuti eldobja, es meg azt az 1 dolcsit se emeli. vagy én játszottam szarul?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
lol ilyen az én szerencsém... turnre lejött a royal flushom... elcheckeltem hatha vki hiv egy kamut a szinre vagy esetleg vkinel flush van... mindenki check. River meg 1 szin checkeltem biztos voltam benne hogy vkinel van egy treff... hivott is mogottem egy csoka 1 dolcsit. én vissza rá 10et sok gondolkodás után... erre fold. Gondolom alacsony treffje volt és megijedt. Nah így kell royallal 2 dolcsit nyerni... Ilyenkor miért nincs vkinek lapja kaszalhattam volna.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz L|zsidoboz #2691 üzenetére
Biztos hogy nem a legjobb jatek volt, mert ha feszesebb lett volna az ellenfel akkor szinte 0at nyertem volna vele, de azt tudni kell róla hogy mindent megnéz, és szinte mindent megad ezért lehetett sejteni hogy bedöl, viszont ha flop után hívok 1et valszeg megijedt volna a királyoktól, és ugyancsak 0at kaszaltam volna vele.
Csak hogy megnyertem az elso sit&got amire beultem.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Aki mostanában sikeresen megoldotta a kvízt a pokerstrategyn, annak nem lenne kedve segíteni benne?
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest