Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Club
őstag
Én azt értem, hogy a topic miről szól.
De akkor had kérdezzem már meg:Ha téged ennyire zavar a helytelen írás, akkor hogy tudtad leírni a topic címét?
Mert ez számodra akkor legalább egy akasztással ért fel!
Alapvetően mindeki próbáljon helyesen írni.
Ezt én is aláírom.
De az, hogy különböző hangulatot jelző, ráutaló szavakat ne használjak, csak mert sérti valakinek az önérzetét, ez szerintem hülyeség!
Tehát én a jövőben a :mien, áppocska,csikitám,nadon jó,stb stb szavakat használni fogom ha éppen azt szeretném leírni.
Ha majd valakinek annyira szúrja a szemét, akkor azt majd kiveteti egy moderátorral.
Aki ismer, azt tudja hogy nem vagyok paraszt, csak a robot módon ''Mindig mindent tökélesen csinálj!''elvet, én nem díjazom.
Az élethez kell néha egy kis változatosság.
Ha valaki pedig engem ettől fog taplónak tanyasi bunkónak nevezni, arra meg inkább nem is vagyok kiváncsi!:)
Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest