Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunci
    senior tag

Huhh ( Na most megfogtál )
    Talán a lényeg abban leledzik hogy siók minden ifnot / kérdést szeretnék megfogalmazni 1 mondaton belül amit nehézs nem tudom mire fektessem a hangsúlyt s melyik részét eleljem ki --> ezért kitaláltam különböző jelzéseket . :)
    ha gáz szólj mert azzal tudok rajta változtatni :R
    Példa :
    Noss .
    Valahogy úgy érzem hogy a PH! már kinőtte önmagát mostmár ott a LO! :DDD
    S valahogy szerintem ezis megosztja a közösséget ha tévednék szóljatok
    Sajnos nem vagyok még régóta itt s nagyon sokszor el is csodálkozom hogy ki az a személy aki átlátja ezt az egész topikrendszert Milyen lehet modi-nak lenni ?
    Nem vok egy szakmai ember , mert sajnos kevés időm van a dolgoknak utánnaolvasni :DDD
    Sokkal jobban szeretem a közösségi piaci dolgokat --> tájékozódni mi is történik az emberekkel a ''környezetemben'' .
    A topikot magát azért indítottam mert énis érzem valahol hogy ez az oldal egy eszköz.
    Egy olyan eszköz ami által fejlödhetek s olyan sok jóember ismertem meg hogy gondoltam megkérdem hogy ti hogy érzitek /mi az ami még előttem áll mik azok a dolgok amik az idő múlásával mégjobban átsugározódnak a PH!-val kapcsolatban :U :)

(#20) Bon3ss : Ezt énis osztom :DDD

Kedvelem a közösséget , lehet nem ismertek még személyesen ,de remélem a következő nagytalin meg tudok majd személyesen jelenni várom :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák