- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2887 üzenetére
W880...
Igazából fél éve a W910re várok, de...
Erre most leárazzák 55re, 2 év SE garival, én meg itt állok tanácstalanul...Holnap bemegyek az ewbe, lecsekolom...
-
Hold
őstag
válasz
venember83 #2768 üzenetére
Én még fel sem fogtam mi folyik itt
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2768 üzenetére
Mééé, van, aki igen?
Sipi
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #2724 üzenetére
Tipikus ember, hárítja a felelősséget. Legegyszerűbb azt mondani, hogy nem tudom.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
venember83 #2724 üzenetére
Érdekes, hogy pl. az inuitok azt tartjuák, hogy nem szabad haverkodni a kutyákkal - merthogy mi a kutyák istenei vagyunk. És ha leereszkedünk hozzájuk, akkor összetörjük a hitüket, az meg senkinek se jó.
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #2713 üzenetére
Ha belegondolsz. Aki mindenható, bármit megtehet definiciószerűen. Ergo tudhat mindent, de akár élhet tudatlanul is, hiszen ha nem lehetne, akkor nem is lenne mindenható, nem?
Egyébiránt nem állítottam, semmit, kérdéseket teszek fel, Neked, mert úgy vettem észre, hogy keversz két fogalmat -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2713 üzenetére
Azért adtam szabad akaratot Neked, hogy megtaláld a saját válaszaidat, és szabadon dönts az igazságukról! Ezt kérted tőlem, most vegyem vissza Tőled?
Elmo: Neked is csak a fentieket tudom mondani.
FN:
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #2710 üzenetére
...
Ha nem vagy mindentudó, amit feltételezhetünk, hiszen ellenkező esetben nem lenne kérdésed, honnan veszed, hogy a mindenhatóság együtt jár a mindentudással?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2631 üzenetére
A vonzáserőm alábbhagyott, mióta közöltem, hogy kritikus a tömeg...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2627 üzenetére
Vigyázz, ez megint átcsúszhat holmi méregetősdibe. Ezekből vagy flight vagy fight van;o))))
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #2505 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2337 üzenetére
Na, félre a tráfát4 Nem igazán szoktam inni, így kevés is árt. Néha jó lenne teljesen leinni magamat, de egyszerűen egy pohár után már semmi nem esik jól...
Azért szoktam inni, hogy konform legyek, és legyen mentségem arra, ami alapból is kijön belőlem. Így nem frusztrálom a többieket azzal, hogy ez nekem józanul is megy.
-
7
addikt
válasz
venember83 #2244 üzenetére
Te nemrég egész testi valódban is jelen voltál a talin... gyanús, hogy pont most hozakodsz elő ilyen célpontváltós dumával.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2244 üzenetére
én nem is csináltam semmi, csak irogatok.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2198 üzenetére
Oké, akkor majd rebegtetem a szempilláimat helyette:
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2196 üzenetére
Köszönöm!
Mahakala: Miért jó Neked, ha szétverik fájósra a sípcsontodat? Ez valami shaolin módszer? Vagy egyszerűen szado-mazo klubba jársz?
Wolv: IRL-lel az a baj, hogy maximum egy meghitt beszélgetés tud igazán sokat elárulni a másikról. S meghittséget teremteni nem is olyan könnyű. Abban kevesebb félreértés jelenik meg, mert egymásra tudunk hangolódni. De ha nincs összhang, akkor iszonyúan sok téves benyomás és elképzelés marad a végén a fejünkben. nem csak a másikról, még önmagunkról is...
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2167 üzenetére
Aztat te nem is láthattad... Csak a zoknim szőrös, mert már régi darab.
A mellyem, az igen, de azt meg miért kukkolod?Mégis megéheztem, erre nincsen itthon kenyér. Ja, hogy ez nem az offtopik? Akkor felteszek egy adag Oolong Orange Peelt, csak az ON kedvéért.
Sipi
-
7
addikt
válasz
venember83 #2162 üzenetére
Nem mondom meg.
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2158 üzenetére
Méé? Az avatarok eléggé hasonlítanak ránk, már-már apró személyiségek. Én pl. (a piros LOGOUT blog felirat kivételével) pont ilyennek képzeltelek.
Sipi
-
7
addikt
válasz
venember83 #2158 üzenetére
Azt hallottam belső informátoromtól, hogy nem makogtál sokat. Leszel kuka2?
-
7
addikt
válasz
venember83 #2144 üzenetére
Vannak (kisebb) "fülkék", amiket szeparénak hívnak (a talis képeken is olyanokban csücsül a nép). Az alsó háromból szokott lenni valamelyikben a társaság.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #2138 üzenetére
még nem mondtam rólad semmit. pedig biztos, hogy nagyon messze röppenne tőled a nép, ha elmondanám, hogy...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2138 üzenetére
hát, szvsz nem bonyolúlt...
arra kell elindulnod, AMERRŐL jött a busz. elsétálsz a mekdó előtt, a libri előtt, az alexandra előtt, az eds (melóhelyem) előtt, majd a raiffeisen (vagy mi az a sárga bank) banknál lévő zebránál át (ott már látod a rossmannt), és AZ a Lágymányosi utca, ott az első sarok után va', de lehet látni már a mulinót.
Hmm?
Fn csekkolta, tehát...
-
7
addikt
válasz
venember83 #2128 üzenetére
Mintha tbs is arra lakna. Beszélj meg vele egy találkozót, biztos elvisz kocsival szívesen.
Jótanács: NE kínáld kókuszos dolgokkal.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2128 üzenetére
Akkor mi sem egyszerűbb.
1-metróval Ferenciek, ott átszállni piroshetes, majd Móriczon le, séta Gellért felé, Rossmannál lévő kis utcánál jobbra le, első sarok után
2-egyeztetsz Főnökömmel, ígérsz neki zsugát, mindent, és elhoz... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2126 üzenetére
-időpont szvsz úgy 6 magasságában
-megközelítés: hetes buszcsalád, hatosvili. Honnan jönnél? Csakkold a teaerdő holnapját, pontosan le van írva a megközelítés... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #2120 üzenetére
kettőt és könnyebbet..
Elvileg:
-tbs
-Te
-Orsi
-énaztán itt megállt a tudományom..
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #2054 üzenetére
;o) Utaztam vonaton Bulgáriában. pontosabban, csak vonaton utaztam ott...
FN:
Szerinted, amikor egyetemre jártam heti 3x Szolnok-Debrecen retur, plusz feljártam Pestre dolgozni, akkor mennyit számoltam el? Átlagról beszéltem az év 52 hetére leosztva. És akkor nagyon szűkre szabtam. Mert 1.5 évig csak Pestre jártam, egyetem része kimaradt. Ahova meg 7 évig jártam, ugyi...
De 20 évesen megjártam vonattal Marokkót is, Európán átMielőtt belekötnél, a két kontinens között komppal mentünk.
Integra: Te most csak egy síkérintkezési anomália vagy. Nem tudunk egymással prüntyögni, nem tartozunk egy világba, hehehe.
És most szembepisiltem a szelet is!
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #2039 üzenetére
Csak 100km, és két óra út
-
Wolverine
félisten
válasz
venember83 #2030 üzenetére
Azzal elkéstél
szerk: Orsi, a 2028 fenyegetés volt?
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #2017 üzenetére
És nem alszik...
Tim:
A tegnapi konklúzió: I_am-et ne engedd magad mögé..! Mert suttogni kezd, és vége mindennek...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #1928 üzenetére
Errol cska en nem tudok? Hol vannak a kepek?
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #1933 üzenetére
De nem is akarod...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #1913 üzenetére
Ez alatt esetünkben mit értesz?
Sipi, csak kifáradtak ők is. Amúgy szerintem mindenki figyelmét Charlize Theron szegezi a képernyőkre az Aeron Flux c. sci-fiben. Oda kell figyelni, mert nem érthető. Jók a trükkök benne, amiket tudnaka csajok. És persze a testhez álló szexis fekete kezeslábas cucc sem semmi.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #1899 üzenetére
Nyerni sokféleképp lehet...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #1890 üzenetére
a farkasnak félrövidhosszúalacsonymagas szőkésfeketebarna haja van és kékeszöldesbarnafekete, vállig érő szeme...
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #1890 üzenetére
Bocsánat!!!
Igazad van!! -
7
addikt
válasz
venember83 #1857 üzenetére
Bizonyos értelmezés szerint mindkét anyja ott volt a Teaerdőben. Én az egyikükkel vagyok együtt.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
venember83 #1822 üzenetére
Oké, nem tudom, mennyi idő, míg felépülök az operációból, és himbilimbit növesztek, meg kiszőrösödök, de a letelt idő múltán találkozunk...! A névváltoztatáson még gondolkodom. Az Orsolyának nem igen van fiú változata...
Ötlet valakinek?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #1804 üzenetére
miért ne vennének fel?!
itt kezdődik! Felvesznek, mert elég jó vagy... Így kell odamenni!
Ott folytatódik - má' Mo.-n vagy, vagy mi? Mert most esett le, h ékezetekkel gépelsz...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #1801 üzenetére
hozol pech-eteket is?
Az jó, mert itthon már nem árulnak a mekdöncibe'...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1801 üzenetére
miért pech?
én tudom, hogy nem vagy emós.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #1556 üzenetére
néha dógozni is köll, na.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #1009 üzenetére
Főleg ha sztrájkolnak.
-
Foglalt név
addikt
válasz
venember83 #982 üzenetére
Mert már csak itt talál igazi kihívást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 12.1 "Wi-Fi 8GB/256GB
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó