- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Gallaxis #3256 üzenetére
Nem a hozzászólásokkal van a baj, hanem azzal, hogy időnként odafricskázol valami olyat, ami a másiknak nem tetszik. Tudom olvasgatva a két totyikot hasonlóakat látsz, de ez a személyes ismerettségekből következik. Viszont mi sem megyünk el idegesítő dolgokig, főleg nem a hölgyekkel szemben.
Tudom, hirtelen voltam és kicsit keresztes lovagosra vettem a figurát, ezért elnézést.
Tehát akkor szépen megkérlek, hogy ne azt nézd hol szólhatsz be egy szúrósabbat.
De ha be akarsz, akkor előtte gyere le közénk, ismerkedj meg velünk és mi is Veled, aztán utána mikor már többet tudunk egymásról mehet a csipkelődés is, hiszen már nem ilyen formában fog történni, mint eddig.
tbs: hogy jön ide a trolletetés?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest