Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Jófogás/Vaterán néha ki lehet fogni 30-40e között is, én anno úgy vettem, azóta is üzemel. Anyósomnak is kellett, olyan 2-3 hétig napi szinten a két portálon rákerestem mindig és szintén vettünk egy másikat 30-40 között.
Ez a nagy bevesz 10L vizet, amit 24 óra alatt el is párologtat ha folyamatosan be van kapcsolva.
Én az allergiám miatt vettem a készüléket. Van a lakásba digitális páramérő és téli időszakba is tudom a páratartalmat 40-60% között tartani. -
f(x)=exp(x)
őstag
Elhiszem, csak sajnos a tábla, amiről beszélek egy nagy teremben van. Van, hogy hetekig senki se megy be, sokszor túl van fűtve, csak pár bútor van benne.
Nem mértem még a páratartalmat, de zárt ablak mellett max. 5 percet bírok, rögtön könnyezik a szemem és nem kapok levegőt.
Viszont a leírásodból kiindulva a tábládnak nem kellett volna bepúposodnia... én már nem tudom mi a jó, inkább nem ajánlom én se.Szerk.: 101-es átlagra emlékszem, de most megint nagyot játszott. 108-as átlag ellen vezetett 5-2-re, végül visszaestek az átlagok. Én nagyon örülök neki, kedvencem.

Szerk2.: 105.98 volt tegnap, bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest