Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
válasz Cardinella #422 üzenetére
dankeschön, de Rejtőt jobban szeretem!
Peace!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
válasz Cardinella #420 üzenetére
ha a nőre gondolsz, abban benne lennék, mert ha lenne, valszeg vele foglalkoznék, de a többit meg én nem értem: már ezerszámra vannak olyan topicok, amik nem a hardverekkel foglalkoznak, és vannak az enyémeknél jóval különbek is
most nehogy már ezen vesszünk összenincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
válasz Cardinella #418 üzenetére
nah, ennél nagyobb hülyeséget nem nagyon írhattál volna...
ez egy fórum, és nem csak a hadverekkel foglalkozik, de ha kinyitnád a szemed, akár még te is látnád, hogy már rengeteg mással foglalkozó topic is létrjöttnincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
válasz VladimirR #416 üzenetére
csak te offolsz feleslegesen az idegesítésemre, de csakazért sem fogom felkapni a vizet
Az offolást te kezdted, pedig nem kértelek rá:Bővebben: link
ne mondd, hogyez nem sazándékos gonoszkodás volt!
[Szerkesztve]nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
bár ez nem a ph-n hangzott el:
''--Kikérjük magunknak, hogy a Fidesz le Kommunistázta az MSZP-seket! A Kommunisták mi vagyunk!'' -- By Türmer Gyulanincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
sorry, de nem nagyon vagyok jártas a vallásokban, mert nem is vagyok megkeresztelve
a szüleim azt akarták, hogy én dönthessem majd el, hogy milyen hívő akarok lenni, de én mén nagyon jól megvagyok nélkülük..
de tudod mit: mostantól Parci-hívő leszeknincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
(Bocs Parci, ha mégis te vagy Isten! )
nos, itt ő az, mert az összes házigazdánál és moderátornál, sőt, még nálad is nagyobb hatalma vannincs MSN-em már ez is baj:(((
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla