Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Most tudatosult bennem is ez a "csak pontokat kapunk" dolog, szerintem is furcsa lesz, ha az erősebb komponensek drágulnak, hogy lehet majd a fix 100 milliós keretből ütőképes csapatot összerakni?

Én is pl. arra számítottam, hogy Hamilton mellé be tudom tenni Vettelt is, ha Raikkonent kirakom, de látom, hogy rohadtul nem ilyen egyszerű ez, maximum akkor, ha a többi komponens a legaljából van...
Tanácstalan vagyok, ha mérlegelni kell, hogy a jövőben a jobbak csak drágulnak, elgondolkodom azon, hogy betolom a wildcardot és bepakolom a favoritokat, meg a sereghajtókat, aztán várom a szezon végét... Ez megint egy érdekes szabályrendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest