- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver #781 üzenetére
Lol. Az ET sosem akar meghalni úgy látszik. Én nem értem, hogy nálam mi a gond vele, de mióta UPC van, kb. 10 éve, azóta játszhatatlan. Mintha az ISP-k közötti kommunikációt bufferelnék, és egy mega packetben menne el az upload. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mindegy mennyire jól célzok, a lövések fele mellé megy, és a gránátok is késve robbannak. A downloaddal is lehet valami hasonló ugyanígy, mert később jelennek meg a fegyverek és emberek, mint kellene. [link] [link] Igazából 10 évig nyomoztam már ez után, mert profi szinten toltam az ET-t az előző net szolgáltatóval, és ez a net csak publicra jó, oda is csak az elmegy kategória. Mástól is hallottam már hasonlót Spanyolországból és Máltáról, nekik pl a német, belga, svéd szerverekre ugyanilyen a net. Nekem egy héten egyszer megjavul fél órára, akkor olyan, mint régen volt. Én digis szervernél is ugyanezt tapasztalom botok ellen is, nem csak külföldi szervereken. Szerintetek elképzelhető, hogy egy saját routerrel jobb lesz, vagy tényleg nincs erre semmilyen megoldás?
Amúgy az ET-vel és ilyen játékokkal érdemes vigyázni, mert simán feltörhető a szerver és a kliens is. Érdemes valahogy sandboxolni ezeket.
-
Melorin
addikt
válasz
eladohardver #781 üzenetére
Én már rég feladtam az ilyen portonkénti szűréses traffic shapinget, sosem működött rendesen. Helyette inkább ezt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest