Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egyetértek elméletben, gyakorlatban nekem (hangsúlyozom személyes vélemény és tapasztalat, nem vagyunk egyformák) soha nem ment a leülök meghallgatom / végignézem / tanulok téma, halálra unom, lassú, érdektelen. Én problémamegoldási szempontból szeretek mindent tanulni, azaz "adott egy probléma, hogyan oldjuk meg, ehhez milyen technológiák állnak rendelkezésre amiket hogyan tudunk használni" 5 perces google keresés majd bele a közepébe és közben stackoverflow stb, bármi ami kell. Én speciel pont így tanultam ki a hálózatosdit, végzettségem (elte programtervező inf.) alapján van némi (tényleg némi, 1 tárgy, 1 félév) közöm hozzá, de baromi elméleti, távlati és elavúlt volt, épp a klasszikus oktatási modellek miatt.
Az is +1, hogy bármilyen nem "bedugom használom dejó van wifim" 1bites (nem sértés, én se vagyok történész meg hentes sem) felhasználónak elég rossz választás egy kommersz, sexy shiny asus tplink bármi dobozka menő csillogós kartonból
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest