Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Nézegetem a C4-eket
2006-2007 körül
5 ajtós
1.4 - 1.6 Comfort és Collection felszereltséggelMire érdemes ezeknél figyelni megtekintéskor?
1.4 mennyit forog, fogyaszt és zajos autópályán? (140 óra szerint)[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz molnarpeter #3316 üzenetére
dieselt nem vennék, kb. 2 évig lenne meg, ha mégis felülök vele a sz.pórollerre, akkor nagy költség, ami sose hozza vissza az árát
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
1.6 HDI-t is nézegettem, én nem tolom neki, amolyan turista módban közlekedem, de valahol írták, hogy kevés a C4/ C5 / Peu407-es kaszniba autópályán
-
Zola007
veterán
válasz kalmanchris #3324 üzenetére
köszi, azóta már megrágtam (bár másik topikban még mindig van aki ajánlja az Astrat 1.4-el pályára )
Suzuki 1.3 140-nél 3900-at forog, Golf IV 1.6 is 3700 körül.
Az a motorzaj nekem már sok (lehet hogy másnak még simám belefér)Próbálok 6 sebességest nézni, ezért is kerültek képbe a 407-esek
Benzinesből mit ajánlanál?
-
Zola007
veterán
válasz molnarpeter #3327 üzenetére
ezt a kompakt kategóriát mire érted?
dízelre utaltam a 6-os váltóval, amiket néztem Fiat Bravo 1.9 és 407-es 2.0 azokban 6 gang voltMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz addamka #3332 üzenetére
407 kb 1400 kg
207-307 a mérete miatt kiesik. 2x törtek gazdasági totálkárra, maradnék a nagyobb és 5*-os autóknálMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz molnarpeter #3343 üzenetére
facelift mikor volt pontosan (hónapra) ,tudja valaki?
2004-es 2.0 HDi dízellel érdemes foglalkozni?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #3349 üzenetére
lesznek napok amikor csak 2-2 km-t megyek, de hetente 2-4x lenne 125km Debrecen-Miskolc
küldtem linket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest