- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stylewars_kp #3991 üzenetére
Agregáttal?!
Ha a motorra vagy kíváncsi 1.6 benzin. -
válasz
AXisBOLD #3982 üzenetére
Nincs mit.
Elméletben kapnod kell hozzá egy átalakítót én kaptam, de nem kell, mert nekem is 7 tűs a horog melletti csatlakozó.Nekem is ilyen 60K-ban állt meg. A szerelési költséget nem tudom, mert nekem annó mást is csináltak a kocsin és akkor rádobattam a horgot is.
Esetleg úgy tudod még költség hatékonnyá tenni, hogy egy ilyet veszel csak a horog mellé. [link]
Én ilyet is vettem hozzá és így oldotta meg a szerelő. Így mondjuk kell egy autóvillamossági szerelő és neked a hátsó lámpából meg tudja oldani a bekötést.
Tudom, nem teljesen szabályos, de nekem is így van megoldva.Szóval ez könnyedén le is szerelhető, ha épp nincs szükség a vonóhorogra?
Igen. 2 csavar fogja .Ahogy látom, bármilyen 206-ra csak 50 kg-os függőleges terhelésű van az oldalon.
Nekem 75/1400 de nekem kombi van. Gondolom ez kocsihoz ki van számolva. Amúgy meg el kell hogy bírja a tartót meg a cangákat. A tartó amit rendeltél, az maximum 45 kg-ot bír el. Egy az 50-es horog pont elég neki. Ha ezt a tóltulod, akkor nem a horog miatt aggodnék, hanem a tartótól.
Jah nekem ez is van csak nincs bekötve. [link]
-
Szia!
Haver most vett egy 206 SW-t és neki is rángatott a motor, de ő megtalálta a hibát. A gázolaj szűrőből hiányzott egy tömítés és gázolaj a kábelt kiette a műanyagot, szó szerint letestelt és nem tetszett a motornak. Lehet neked is a kábel köteget kellene végig nyálazni hogy nincs e valami kábel lenyúzva.
-
válasz
AXisBOLD #3978 üzenetére
Szia
Én ilyet vennék. Nekem is ilyen márka van (focus kombi) és tökéletes. A lököst sem kell kivágni, ha nem kell, leveszed a gömböt és csók. Szerintem tökéletes ide.
A bicajszállítód nem tudom milyen dugós (7 vagy 11) de elméletbe kapniod kellett hozzá átalakítót. Én kaptam a bicaj szállítómhoz.Bocsánat, ez 205-höz van.
Milyen 206? CC, kombi, 3+5 ajtó?
[link] Ez 206 3+5 ajtóshoz van.
-
válasz
molnarpeter #3955 üzenetére
Hát ha napi 2x1-et nem is, de többet sem nagyon mennének vele. Á, nagyon keveset lenne használva, rövid távokra, esetleg egy évben 1 hosszúra, ha mennek nyaralni.
Amúgy szigorúan helybe lenne használva. -
Sziasztok!
Peugeot Rifterről mit lehet tudni? Buktatók? leginkább benzines motorral és manuális váltó kombinációról van valakinek már tapasztalata?
-
Sziasztok!
Citroen C4 Picasso, 1.6 HDI motorral, manuális vagy autómata váltóval szerelve.
Vásárlás előtt állnak bátyámék és ilyet néztek maguknak ki. Mik a buktatók? Mikre figyeljenek oda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest