- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Szia
Lehet az megoldja a gondod. Bár ha rángat mikor hideg, akkor nem tudom. Nekem mikor ingadozott, akkor nem volt olyan hogy rántott a motor.
Hiubakódod nincs az agyában véletlenül?[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hátha valahol füstel jelezte a működését, meg a rádió néha elhallgat, akkor án ott a relék körül, index, kábel korbácsot nézném meg, mert akkor ott valami nincs rendben...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Havernak olyat is beadott az agyába, hogy egy henger nem megy... Közben meg ment végig.
-
nagyúr
válasz Stylewars_kp #3991 üzenetére
Agregáttal?!
Ha a motorra vagy kíváncsi 1.6 benzin."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
nagyúr
Havernak tök más hibát adott ki, mint amit produkált, így valószínű, hogy neked is azért tűnik el a kód az agyából, mert hol letestel, hol nem. Szóval én inkább a kábelköteget lesném át hogy hol van kidörzsölve. Szerintem itt is ez lesz a baj.
-
nagyúr
válasz AXisBOLD #3982 üzenetére
Nincs mit.
Elméletben kapnod kell hozzá egy átalakítót én kaptam, de nem kell, mert nekem is 7 tűs a horog melletti csatlakozó.Nekem is ilyen 60K-ban állt meg. A szerelési költséget nem tudom, mert nekem annó mást is csináltak a kocsin és akkor rádobattam a horgot is.
Esetleg úgy tudod még költség hatékonnyá tenni, hogy egy ilyet veszel csak a horog mellé. [link]
Én ilyet is vettem hozzá és így oldotta meg a szerelő. Így mondjuk kell egy autóvillamossági szerelő és neked a hátsó lámpából meg tudja oldani a bekötést.
Tudom, nem teljesen szabályos, de nekem is így van megoldva.Szóval ez könnyedén le is szerelhető, ha épp nincs szükség a vonóhorogra?
Igen. 2 csavar fogja .Ahogy látom, bármilyen 206-ra csak 50 kg-os függőleges terhelésű van az oldalon.
Nekem 75/1400 de nekem kombi van. Gondolom ez kocsihoz ki van számolva. Amúgy meg el kell hogy bírja a tartót meg a cangákat. A tartó amit rendeltél, az maximum 45 kg-ot bír el. Egy az 50-es horog pont elég neki. Ha ezt a tóltulod, akkor nem a horog miatt aggodnék, hanem a tartótól.
Jah nekem ez is van csak nincs bekötve. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szia!
Haver most vett egy 206 SW-t és neki is rángatott a motor, de ő megtalálta a hibát. A gázolaj szűrőből hiányzott egy tömítés és gázolaj a kábelt kiette a műanyagot, szó szerint letestelt és nem tetszett a motornak. Lehet neked is a kábel köteget kellene végig nyálazni hogy nincs e valami kábel lenyúzva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AXisBOLD #3978 üzenetére
Szia
Én ilyet vennék. Nekem is ilyen márka van (focus kombi) és tökéletes. A lököst sem kell kivágni, ha nem kell, leveszed a gömböt és csók. Szerintem tökéletes ide.
A bicajszállítód nem tudom milyen dugós (7 vagy 11) de elméletbe kapniod kellett hozzá átalakítót. Én kaptam a bicaj szállítómhoz.Bocsánat, ez 205-höz van.
Milyen 206? CC, kombi, 3+5 ajtó?
[link] Ez 206 3+5 ajtóshoz van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz molnarpeter #3955 üzenetére
Hát ha napi 2x1-et nem is, de többet sem nagyon mennének vele. Á, nagyon keveset lenne használva, rövid távokra, esetleg egy évben 1 hosszúra, ha mennek nyaralni.
Amúgy szigorúan helybe lenne használva."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Sziasztok!
Peugeot Rifterről mit lehet tudni? Buktatók? leginkább benzines motorral és manuális váltó kombinációról van valakinek már tapasztalata?
-
nagyúr
Sziasztok!
Citroen C4 Picasso, 1.6 HDI motorral, manuális vagy autómata váltóval szerelve.
Vásárlás előtt állnak bátyámék és ilyet néztek maguknak ki. Mik a buktatók? Mikre figyeljenek oda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest