Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mi tavaly vettünk 3x1 litert kb 300ft/uveg áron de lámpát is vettünk :)), mert kellett a borospincébe
ahol nézd meg:
-kertbarátok boltja
-mezőgazdasági boltok
-esetleg OBI,vagy Praktiker vagy Tesó -
b.bone
senior tag
van köztünk egy pilóta!:)
erre gondoltam én is. bár a dunakeszi reptér 10 percre van.
csak a budaörsi ,dunkeszi, gödöllöi stb repterek kis repterek.
cessna,vitorlázók stb nem? úgytudtam azok benzinnel mennek (vitorlázo ofkorz nem :) )és csak a gázturbinásoknak kell keró. tehát ferihegyre gondoltam:U
de akkor kimegyek egyik nap.
thx:) -
b.bone
senior tag
én még nemtaláltam benzinkúton pedig már rutin lett hogy mindig megnézem:(
valahol biztos lehet venni. csak az a baj hogy nem találok olyan helyet ahol lehet.
melyik benzinkúton vetted?:) jó kérdés mi?
sajnos még egy adott cégen belüli benzinkutak kínálata sem eggyezik ,teljesen régiófüggő.
(ugye nem ''világytó petróleum'' volt?)
[Szerkesztve] -
q0w1e2
tag
horgászat előtt, én vettem a benzinkúton, igaz ez nyáron volt.
-
mormota
senior tag
sebbenzint pedig árulnak patikába:)
monnyuk xmillió éve nem jártam patikába, és őleg nem vetem sebbenzint
ööö... de léteznie kell olyan cégnek/gyógyszertárnak/mittoménminek, aminek engedélyezték ezen termékek árusítását, mert hát ha senki nem fizet, akkor nem lehetne egyáltalán kapni ilyen cuccot
ezek szerint csak meg kell találni azt a céget/cégeket amelyek letették a suskát, és tőlük venni.... bár kétlem, hogy kis tételben lehetne venni tőlük...
nevetségesen nézne monnyuk ki, hogy kérek otthoni használatra 5 liter sebbenzint:)) -
b.bone
senior tag
volt ez az olajszőkítéses dolog. akkor hoztak egy törvényt hogy csak azok a cégek árulhatnak bizonyos hatésfokú,lobbanékony(? nem vagyok kémikus) anyagokat amelyek letesznek 50 millió forint kauciót.
az egész ügy nevetséges. az ilyen anyagok pl a petróleum , a sebbenzin ,egyes higító fajták stb.
az eredmény ez lett. sehol nem lehet kapni ezeket.:((
hacsak a pl gyógyszertár nem fizet 50 millát az államnak hogy árulhasson sebbenzint. vicces mi?:( -
b.bone
senior tag
Szasztok.
a kérdés adott. Colemann féle magasnyomású petrólámpába kéne ,de sehol nem lehet kapni a kib**zott idióta törvények miatt. röhej.:(((
az un. ''világító petróleum'' ami van a szivárvány összes színében ,szúnyogot is írt stb nem jó. mert irreálisan drága. na meg a hatásfoka sem elég jó.
a benzinnek meg túl jó.:(
szval kerozin kéne ,népies nevén petróleum. nemtudja valaki honnan lehetne szerezni? esetleg valakinek van még raktáron? vagy van köztünk egy pilóta?:)
ha végre elbontják a határokat az EU miatt akkor egy napos túrával lehet majd szerezni egy hordóval is. de nekem az elött kéne még.
várom a hozzászólásokat.
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest