- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg_Novak
újonc
Elég zorall egy szett lett. Megosztó a design szó mi szó, nekem személy szerint tetszik, bár biztos fél vese gyanús a teljes kollekció ára
.
-
Dr. Akula
félisten
Pozitívum hogy tudtak az egérbe adóvevőtartót is rakni. Más miért nem? Leszámítva az 1-2 kivételt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az első cikkben mindenhez vannak kimerítő linkek.
-
Milka 78
nagyúr
Nekem meg pont illene a piros buildembea klavi és az egér, ráadásul Asus Armor kompatibilis amivel egybehangolhatnám az egész csillámpóni efektust...meg az NGE-t is szerettem anno.
Mondjuk olyan áta lesz, hogy az a veszély nem fog fenyegetni, hogy megvegyem -
dabadab
titán
Egy japán anime meg annak a spinoffjai/remakjei/miegyebei.
-
tibaimp
nagyúr
Érdekesen néznek ki a cuccok, most nézem, még ház is készült így, meg VGA, alaplap, kb. minden is, de mi a fene ez a EVA-02?
-
dabadab
titán
Erről a rettentő ronda gamerkeyboard-betűtípusről már nagyon ideje lenne leszokni. (Meg amúgy is baromi ronda az egész - komolyan, ennyit sikerült kihozni a NGE-ből?...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!