Hirdetés
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Az egyik barátnőmnek is simán megvan 25-30 orgazmusa, igaz, nem 5 perc, hanem egy-másfél óra alatt. Sőt, elég gyakori nála az ejakuláció is (nem vicc és nem is pisi, aki nem hallott róla, az olvasson utána!), ami pedig nőnél olyan ritka, mint a fehér holló. (Van mellette egy másik barátnőm is, neki 2 a maximum.)
Szó sincs teljesítmény-orientáltságról, ő egyszerűen ilyen szerencsés alkat. Ja, és nem színészkedik, nehogy azt hidd. -
Agyzuzo
addikt
Pedig van ilyen. Egyébként az is való igaz, hogy a leányzón is nagyon sok múlik (sokan a stressz miatt képtelenek arra, hogy felszabadultan élvezzék a szexet). Ezzel a hölgyeménnyel 1 évvel ezelőtt is együtt voltam egy ideig, akkor még nem nagyon sikerült 3-4-nél többet kihozni belőle (esetleg 4-5). Aztán most 1 év elteltével valahogy ismét összefutottunk és mintha kicserélték volna. Még én is meglepődtem, de tényleg nem állítok valótlant. 2-3 másodpercenként jutott el a csúcsra és egyre intenzívebben (a végén már szinte görcsbe rándultak a lábai a fejemen
). Valószínűleg nem minden lány ilyen érzékeny a G pontjára, de ettől függetlenül érdemes keresni, ha már megvan onnantól kezdve ''gombnyomásra'' megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Opel topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...