Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
az valszeg gariba megy... volt már 2 ilyen pendrive-om, rögtön cserélték.
superecneb: a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő menüben kikeresed a pent, tulajdonságok/házirendek, és átírod optimalizálás teljesítményre, és utána engedni fogja NTFS-ben formázni, de a clusterméretet nem tudod változtatni... -
FireKeeper
nagyúr
32k-s cluster FAT fájlrendszerrel. alapból. nagyon durva volt sajnáltam is. egyszer csak bumm, írásvédettségi hiba, boltban sem tudtak vele mit kezdeni, sztem az egyik koleszos gép ahol használtam túlfeszelte, mert halt már meg régebben penem, amit szintén használtam a koleszban, de akkor azt hittem, hogy csak nem volt mázlim és selejtet kaptam, de sztem igazam van, és az egyik gép usb portja nagyobb feszt ad le...
R.I.P. PD7 22/33
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sziszka 20
üzenetére
ferdítsd vissza... jobb ötletem nincs, max szétszedés, és megberhelés (gondolom az usb dugasz ferdült el)
ANT: nekem a régi pd7-esem 22/33 írás olvasást bírt, aztán 4 nap után meghalt szegény, pedig rohadt gyors volt
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
vettem egy corsair flashvoyager gt-t, gondolván hogy ennél nincs gyorsabb. volt előtte egy a-data pd7esem, de sajnos elhalálozott. leformáztam a gt-t fat-ra 32k-s clusterrel de messze elmarad az elvárttól és a régi pd7-től (24MB/s read 17MB/s write). a tulajdonságoknál be van állítva hogy optimalizálás teljesítményre, de nem engedi ntfs-re formázni. lehet hogy valamit én szúrtam el, vagy ez csak egy lassabb darab? idegesít hogy drágább volt mint az a-data, de sokkal lassabb, holott gyorsabbnak kéne lennie. az op rendszer tiszta xp prof. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hát nem nagyon jött be

-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy a-data pendrive-re rámásoltam pár fájlt, és nem engedi letörölni, mivelhogy "írásvédett a lemez". a drive-on semmi írásvédettséget állító kapcsoló nincs. ilyenkor mi a teendő?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest