Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Sajnos kénytelen vagyok én is ide írni: a pendrive-omról minden adat eltűnt. Bedugtuk egy gépbe, láttunk rajta minden adatot, aztán a gépen maradt (ez egy családi gép). Nem tudom, csinált-e rajta valaki valamit is, valszeg senki sem törölte vagy formázta, mikor észrevettem, hogy nincs nálam, lehúztam az akkor más kikapcsolt gépről.
Ma egy másik gépen néztük, és minden adat eltűnt róla. Olyan, mintha le lenne formázni. Mondjuk furcsa, hogy azt írja a Windows, hogy 7MB foglalt hely van rajta.
Próbáltam a GetDataBack-et, de nem túl sok fájlt adott vissza. A 128 MB-os pendrive-nak több, mint a fele foglalt volt.
Első dolgom az volt, hogy lementettem image-be az egészet. Hát, nem sok értelmes adat van rajta, nagy része ismétlődő 0x00 és 0xff
Kérdéseim
- ha formázva lett, a FAT tábla lesz csak törölve? Vagyis a fájlok adatai megmaradnak?
- ha véletlenül lehúzta valaki menet közben, az idézhet elő fenti szitut?
- vagy mitől törlődhet így egy pendrive?
Köszi,
Zoli
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest