Hirdetés

Aktív témák

• Power03

csendes tag

Tisztelt hölgyek, urak!!!

Az én meglátásom, ha valami problémám merül fel, akkor utána olvasok s nem mint egy hülye egyből beírom a gondom.

Ugyanis ezt a fórumot végigolvasva legalább 3-4 témában biztos adtak a kedves hozzáértők választ legalább ugyanennyiszer.
    Tudom nem fárasztó, meg semmi egyéb vonzata nincs, de végigolvasva nagyon unalmas.
    Visszaolvasva pár hozzászólást vagy rákeresve is megtalálhatók ezek a dolgok MÉRT KELL ÚJRA megkérdezni?
    Vagy csak a hozzászólások száma a lényeg 1-2 embernél?

Viszont ezeket félretéve, nem találtam az én problémámra a gondot.
    Adott 1 8GB-os pendrive, van belőle 2 is.
    Formázod, mind1 hogy NTFS-re vagy FAT-re alapértelmezett vagy vmekkora méretre.
    A jelenség mindig ugyan az.
    Mégpedig
    Megformázod, másolsz rá dolgokat.
    2 eset fordul elő: Egyikhez sem szükséges levenni a drive-ot az usb portról.
    1. Másolás után pl keresgélsz a gépeden, netezel, forumot olvasol, mind1, visszalépnél a drive-ra, a könyvtárak mérete több GB, és a tartalmuk sok krix-krax.. olvashatatlan törölhetetlen fájl.
    2. Szintén másolás után, eltűnik a könyvtár tartalma, ez még ok, tűnjön el, De a helyfoglalás megmarad, csak a fájlok nem.

Vajon ezen problémák valamilyen úton módon orvosolhatók, van-e rá megoldás, s ha vki tudja ezt, akkor az mi?

Már nem jut eszembe semmi h mit próbálhatnék ki.

Előre is Köszönöm.

Aktív témák