Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kell neki, hanem ez. A gond viszont az, hogy úgy tűnik nem fejeződik be a telepítés, hibaüzenetet nem ír ki, de a ReadMe szerint ahol a driver van, ott csak 2 db 0 bájtos .inf fájl van, meg egy .exe. Újraindítás után felismeri a pendrive-ot, de keresi hozzá a drivert. Egy ismerősöm azt mondta, hogy több pendrive driverjei összeakadhatnak, előzőleg egy Lexar 128MBos pent használtam, de annak csak sima .sys meg .inf fájljai voltak, telepítőcsomagja nem. Lehet az előző pendrive driverje a probléma, és ha igen, hogy lehet teljesen lepucolni egy ilyet? Találkozott már valaki ilyennel?
Válaszokat köszi!
NT
Aktív témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest