Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kell neki, hanem ez. A gond viszont az, hogy úgy tűnik nem fejeződik be a telepítés, hibaüzenetet nem ír ki, de a ReadMe szerint ahol a driver van, ott csak 2 db 0 bájtos .inf fájl van, meg egy .exe. Újraindítás után felismeri a pendrive-ot, de keresi hozzá a drivert. Egy ismerősöm azt mondta, hogy több pendrive driverjei összeakadhatnak, előzőleg egy Lexar 128MBos pent használtam, de annak csak sima .sys meg .inf fájljai voltak, telepítőcsomagja nem. Lehet az előző pendrive driverje a probléma, és ha igen, hogy lehet teljesen lepucolni egy ilyet? Találkozott már valaki ilyennel?
Válaszokat köszi!
NT
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest