Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kell neki, hanem ez. A gond viszont az, hogy úgy tűnik nem fejeződik be a telepítés, hibaüzenetet nem ír ki, de a ReadMe szerint ahol a driver van, ott csak 2 db 0 bájtos .inf fájl van, meg egy .exe. Újraindítás után felismeri a pendrive-ot, de keresi hozzá a drivert. Egy ismerősöm azt mondta, hogy több pendrive driverjei összeakadhatnak, előzőleg egy Lexar 128MBos pent használtam, de annak csak sima .sys meg .inf fájljai voltak, telepítőcsomagja nem. Lehet az előző pendrive driverje a probléma, és ha igen, hogy lehet teljesen lepucolni egy ilyet? Találkozott már valaki ilyennel?
Válaszokat köszi!
NT
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Sweet.tv - internetes TV
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest