Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.daniel91
csendes tag
Hali!
Az a helyzet, hogy adott egy teljesen új pendrive (8gb-os kingston usb 3.0). Gépbe bedugtam felismerte, formáztam, másoltam is rá.
Ismerősenk odaadtam, fel sem ismerte a gép. Visszaadta megpróbálom bedugni a gépbe és semmi. Lemezkezelőben sem látja. Mi lehet a gond?
Ezt megcsinálta már egy sony pendrive is, igaz használt, meg egy ugyan ilyen kingston ami használt volt.Hozzáteszem, hogy másik pendrive amit eddig csak itthoni gépen használtam, működőképes mindegyik foglalatban.
Haver nem tudott már csinálni vele semmit, mivel ahogy bedugja a gépbe, már nem csinál semmit, nem hogy bele tudna piszkálni a lelkébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest