Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
A minap telepítettem újra a gépet, pendrivet be win oldalra fel, usbről telepítést kiválasztottam katt rá az oldal a többit megoldotta, sajna a telepítés valamiért usb ről nem valósult meg valami exe hibát írt ki, mindegy is, lemezről megoldottam!
Nos azóta nem látja a gépem az usb-t ha pedig látja is csak egy G kötet cím van 0mb al nem lehet formázni megnyitni semmi, próbáltam már a parancssorból listázni és formázni nem engedte...régi laptopom látja de azt írja nem lehet formázni és nem is látja rendesen a gép csak egy G kötet nevet úgyszintén, próbáltam mindegyik usb helyre dugni(fekete, piros kék) semmi nem történik! lemezkezelő is csak a nevét látja, semmi mást nem lehet particót nem lehet törölni nem lehet semmit csinálni onnan sem!
Elvileg win 10 van rajta usb telepítésről amit a win oldal töltött rá ...eddig makulátlan volt a usb-m...Mit tegyek?
-
SRII
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom pontosan mi volt a hiba, és mi oldotta meg, amit leírtatok mindent megcsináltam kipróbáltam egymás után, majd újraindítottam a gépet, és végre minden működik!
-
SRII
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Bios frissítés volt(kb egy éves a deszkám és mikor megvettem már akkor kapott egy bios frissítést) hátsókban sem működik sem a pirosban sem a kékben sem a feketében, semmi, hang van ,ha bedugom eszközkezelő látja de ennyi! a pendivek 1 kivételével 3-4 évesek!
Próbáltam fatba és ntsf be formázni, igy sem semmi!
-
SRII
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Sziasztok!
Van egy pár pendrivem amik tökéletesen működnek, olvassa a tv, laptop, autós rádió, és a telefonom is, csak a tavaly vásárolt nagyon drága számítógépem nem akar velük együtt dolgozni, nem látom a saját gépben, ha belemegyek az eszközökbe ott írja a nevük de sajna bármit is olvastam a neten, semmi nem segített! ( az egyik 2.0 a másik 3.1 a harmadik 3.2 es pendrivek 8gb - 256 gb de semmi, viszont a külső 1tb adathordozót azt felismeri, telefont felismeri, külső írót, sd kártyákat stb stb)
Mi lehet a gond, mit tegyek ,hogy használhatóvá váljanak a pendiveim?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Avast! Antivirus topic
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest