Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Ciccuka #4081 üzenetére
sajnos Sentinel sem mutat kondíciót, mert pendriveon nincs SMART
Azért érdeklődtem, hogy újabban van-e már jobb program mint a Sentinel
Amiket én szoktam használni tesztelésre (HDD, SDD, USB, SD, CF) azok "klasszikusok", évek óta ezekkel ellenőrzök.
- Checkflash
- ATTO
- AS SSD
- Crystal
- H2testw
- Sentinel
- SSDok
- trimcheckÉn ezért szoktam pár havonta futtatni a pendriveokon, kártyákon is egy tesztet, mert ha elkezdenek hibázni, akkor nem használom tovább, mert az adataim fontosabbak mint egy 5e Ft-os pendrive.
HD Tune most nincs kéznél, de szintén úgy rémlik, hogy nem ismeri fel a pendriveot.
-
GreenIT
tag
válasz
Ciccuka #4081 üzenetére
Az 50MB az eleve hibát feltételez, nem?
Nem.
A program nem figyelmeztet, hogy csak akkor mukodik jol, ha frissen van formazva, adat nelkul.
Ha barmilyen fajl van rajta, akkor kar 1 MB-ot is kiir, hogy csak akkora meretet hajlando tesztelni annak ellenere, hogy a hibauzenetben kozli, hogy szerinte mekkora a pendrive teljes merete.Rosszul van megirva a program, hogy nem teszi lehetove a korrekciot.
Nem ad semmilyen infot az irasi/olvasasi adatokon kivul.
Holnapra elokeresem a lementett teszteket es berakom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest