Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
King Unique #4030 üzenetére
Köszi.
Sajna nem igy használtam, csak rájöttem, hogy jobb hátsó csatlakozót vennem, és az asztalra vezetem egy hosszabbítóval, ha már úgy is eszközt kell venni. Itt már csak az a kérdés hogy pci expresses vagy az alaplapi usb 3.0 portot érdemesebb e megvenni. Na meg, hogy mi van ha tényleg a Windows vagy BIOS vagy szóval bármi szoftveres rész butít le valamit és akkor így sem lesz jó esetleg. Csak a rendszerekkel amit mondtál hogy live linux vagy másik winyón egy másik rendszert rakni őszintén nem szeretnék kísérletezni, mert félek nehogy utána ne legyen valami jó.
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest