- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
nagy csudaság történt velem. rufussal megformálgattam a kingston 64gb usb3 pendrájt, s azóta akárhogy izzadok, nem tudom életre kelteni ugyanazon a gépen. gépre rádugva az óra mellett megjelenik a kis usb ikon, de meghajtójel nem kerül hozzá. nézem lemezkezelőben, látszik a pendrive, a partíció is rajta, de vagy arra hivatkozik, hogy offline, vagy arra, hogy nem található a file, vagy arra, hogy írásvédett. minden rom programmal ganajkodtam rajta, írogatta, miegymás, de mégsem változik a helyzet.
ésakkor jön a varázslás. kihúzom a gépből, átdugom egy lenovo laptopba és működik.
sőt!
az asztali gépet bebootolom egy hirens cédével és ott is működik. most a vindóz összehányta magát, vagy mi a pusztulat lehet? gúgliztam, regediteltem, ugyanúgy a szopóág maradt.
valaki belefutott már ilyenbe? már végső elkeseredésemben egy üres ssdre felhúzom újra a vindózt, megnézni, hogy ott mi a pusztulat.
japersze egy ~15éves, s775ös hp brand gépről van szó, a pendráj se mai, szóval mindennek a torka véres.
valakinek ötlet esetleg, hogy mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest