Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Erre a Thunderbolt témára azért kíváncsi leszek. Mert az USB3 egyik nagy előnye, hogy csereszabatos az USB2-vel. Van USB3-as külső vinyóm, és nagy gond lenne, ha nem tudnám USB2-es eszközben használni. De nincs ilyen probléma, a tévém gond nélkül felismeri, és használja. És egy ideig az én gépemben sem volt USB3-as kártya, ezért USB2-n használtam, mindenféle gond nélkül.
Most így első ránézésre nekem olyan ez a TB, mint az eSata, vagy a FW. Vam tudjuk, hogy létezik, de senki sem mer úgy elindulni a nagyvilágba, hogy a külső vinyóján csak eSata csatlakozó van, mert ahova megy, egyáltalán nem biztos, hogy lesz. Lehet, hogy ott csak USB van, és akkor ott álsz többszáz gigával, amihez nem férsz hozzá. De ha már van az eSata mellett USB is, akkor a felhasználók 90%-a felteszi a kérdést, mire jó az eSata, amikor úgyis az USB kábelt tudja csak bedugni?
Persze a TB-nál nem szabad elfelejteni, hogy nem csak egy külső vinyó rádugására találták ki, hanem pl. a displayport kiváltására is, meg úgy általában mindenre. Meglátjuk, a vak is azt mondta
De nem temetem el rögtön, látatlanban, de a fenti okok miatt kicsit szkeptikus vagyok az elterjedésével kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Milyen routert?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest