Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
űáélkM
tag
Sikeresen oda és visszaértünk, úgyhogy köszi a segítséget.
-
atus
senior tag
Direkt kipróbáltam mielőtt beírtam volna, és működött... :P Elég beírni az ''apáczai''-t, de mindegy, akkor leírom. :)
Szóval kijössz a vasútállomás (főpályaudvar) kijáratán. Mész előrefele (körforgalomra vetítve), a második kereszteződésnél jobbra kanyarodsz a 6osra. A harmadik lámpánál jobbra fordulsz, átmész a felüljáron, és sokááááig mész egyenesen, ki egészen a városból. Amikor már jön a Pécs vége tábla, és látsz egy nagy elhagyatott FEMA nevű bevásárlóközpont-szerűséget, annak a kereszteződésében elkanyarodsz jobbra. Megint a harmadik elágazásban jobbra fordulsz, ahol sok busz jön-megy. :) Ott elindulsz befelé, és felkanyarodsz jobbra, hogy kikerüld a buszpályaudvar. Az a naaagy, sárgás, barnás, rozsdás, omladozó panelhalom pedig maga az Apáczai Csere János Gimnázium. Ahol egyébként jó édesanyám is tanít. :DDD -
űáélkM
tag
Ezúton üdvözlöm az összes pécsi PH!-zót, gyönyörű város és finom a fagyi.:))
(utóbbi időben 2x is voltam arra nyelvvizsga miatt, ez lesz a 3. egy éven belül, mellesleg ott születtem). -
űáélkM
tag
Atus, örök hálám, megvan, amikor néztem, még nem volt betöltve, még csak nem is töltötte, (56k-s modem átka):B.
-
atus
senior tag
-
űáélkM
tag
Valaki , aki pécsi vagy sokat volt ott, le tudná nekem írni, esetleg térképpel, hogy a vasútállomástól hogyan lehet az Apáczai Csetre János Gimnáziumhoz eljutni?
Sürgős lenne, szombaton ballagásra hívtak minket!
Aktív témák
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest