- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Köszi Neked is.
Ha AA akkuméret lesz, akkor ilyet fogok venni. Az a fő gondom, hogy nem 4, hanem hülye módon, 6db kell az eszközbe. Ezért problémás 4-esével töltögetni, legjobb lenne, ha lenne 6-os töltő
Akkor lenne 2x6-os szettem és mindig egyszerre merülnének, egyszerre töltődnének.
Vagy a töltő az lemeríti őket teljesen feltöltés előtt? Mert akkor persze nem nagy gond, ha nem egyszerre töltögetem őket.
A másik opció, hogy tudok az eszközben gyári, egyedi formájú akkut is használni (abból 2db megy bele, de működik 1db-bal is), lehet, hogy inkább az lesz a megoldás, hogy veszek 1 vagy 2db gyári akkut bele.
Egyébként a nemrég említett portrémarkolatról van szó. Ahogy a képen látszik, kétféle "betét" van hozzá, egyikbe normál AA elem vagy akku megy bele (6db), a másikba 1db vagy 2db gyári forma akku.
A gond csak az, hogy a gyári akkujaim kinyúltak.
Viszont épp ezért IS vettem a portrémarkolatot, mert marha jó, hogy ha nagy vész van, akkor megtöltöm akármilyen ceruzaelemmel hirtelen és tudok tovább fotózni. Meg persze azért is vettem, mert nagyon kényelmes vele fotózni álló képeknél, na meg piszok jó áron adták.
De most akkukérdés az dilemma, hogy AA akkukban gondolkodjak (ami jó lehet máshoz is, ha kell), vagy vegyek a gépbe való gyári forma akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest