- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #62960 üzenetére
Az biztos
Emlékszem, nagyon bő 10 évvel ezelőtt még a piros trabimmal mentem fel párszor... félúton olyan szinten elfáradt már szegénykém, hogy az utolsó pár méteren úgy kellett feltolni már szinte. De azért időnként felmentem vele
Lefele persze ohne motorfék, izzott rendesen a fék!!! De azért szerettem, csak ő meg az esőt pl. nem, ha esett nagyon, nem ment (párás levegő nem tett jót neki
).
Amúgy ja, jó hely az. Mi is nagyon ritkán felmegyünk. Most meg majd pláne, hogy bezárt a Király utcában a kedvenc fagyizónk
(A gyroszos mellett a színház után).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest