- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
magi20
senior tag
még a végén is basztatsz hihetetlen.
Corsair twinx extreme 2*1gb 500mhz alap--600-ig kb sima neki.2,5év garral dobozban..1 tulajtól...legyen 25k----na ennyiért már megéri.
a tp-ben ebből kb 2*1gb-os sima 400-as ramot lehet kapni.kell valakinek?
ha esetleg kel,akkor lefoglalhatja,és majd később fizet félrerakom.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
hát akkor legalább ezt ugyanúgy intézzük.........
de azt nem értem miért kezdtél el basztatni,mert azért ebben értsünk egyet nem én kezdtem...nemde?
és amúgy kaptam rá 26k-s ajánlatot..nem volt semmilyen különleges fejem,mivel közölterm hogy nem sűrgős,csak hogy tájékoztassalak ezzel kapcsolatban,hamár ezért tört ki a vita
szerintem a jövőben inkább ne vásároljunk egymástól semmit sem akkor békesség lesz,és ne basztassuk egymást priviben sem,semmivel kapcsolatban sem,köszönöm.
ha így megfelel
[Szerkesztve]Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Embör,,könyörgöm,az más hogyha valami nálad jó,és utána elbaszodik,az fix........
de ha pl fennt említett vinyó 20%-os az azt jelenti hogy az már össze volt fosva....látom nem érted a lényeget..de ez majdnem olyan mintha most kijelenteném hogy az 500-wattos tápod,egyszer össze fogja fosni magát.
szerintem hagyjuk abba vagy ha nagyon akarod privibe folytassuk.
kösziDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Ne sry kérlek ne haragudj a kirohanásom miatt,,lehet meleg van ....
Te egy nagyon értelmes ember vagy-és rohadt jól tudsz hamisat állítani.
Korrekt üzletember vagy!!!!!
Vigyétek-vegyétek jó kis bazár.!
Hát én inkább nem mondom hol tartok...
Látod ezért jó a fórum nem?ilyenek is mint te irogathatnak olyan dolgokat,amiknek semmi alapja,csak a valamilyen ösztönödre,megérzésedre hagyatkozhatsz!---Miközben fingod sincs az egészről..elöbb írtad hogy mi közöm hozzá..
akkor neked kérdem mi a rák közöd van hogy alkudok-e vagy hogyan üzletelek,ha?
Ennyi,és kurva nagy megalolDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Te is ugyanúgy adtál már el holmikat amik utána összefosták magukat.
pls kérlek írd le kinek mit,köszi.-ha már megint állítasz valamit.
hagyd már azt a kibaszott vinyót.-állítottad jó.okés kellett,szar volt beszart-és kész ennyi.-
Semmi közöm hozzá,csak ha már írtad miért nem volt több üzletünk,lehet az én alkudozásom miatt is,de lehet hogy talán azért is mert nem adtál el sokmindent.
Pls lista,,kinek mi rosszat adtam el,amitől összefosták magukat.--legalább ha már fikázól,az egyik támpontodat erősítsd meg.Könyörgöm.--keress-kutass....
de a szituációt sem tudom elképzelni,hogy én eladtam valakinek valami írtó szart,amitől összefosták magukat---és utána neked ezt priviben leírták.....hogy kérlek Hoax-az a szemét magi 20 milyen szart adott el nekem.hazavittem és szétszartam magam tőle.-hogy már akkor maradjunk az értelmes kifejezésednél az összefosásnál.
Istenem.........Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Attól még hogy leformázod a vinyót semmit sem érsz el,ne hülyéskedj már..................basszus.
Tudod hdd sentinel,,hiába van egy 20%-os kondiciójú vinyód,ha utána lefromázod akkor 100% lesz?soroljam még???life pro?meg a többi.--de hagyjuk az már rég volt leszarom.
LOL
Jah nem véletlen volt 1 üzletünk,amivel azóta is jól jártam... mert olyan rohadt sokmindent árulsz.22 apróhirdetésed volt?mit vettem volna?
Egy épkézláb dolgot sem tudsz felhozni,és még beírod hogy az én üzletelésem.
Amúgy freddyke beírása után kb 8 privi jött hogy mekkora..........inkább nem írom le.amit nem is én mondtam.sry freddyke de akkor is jöttek a privik.-így volt sajnálom
És ezt ki mondta hogy tudok olcsóbban??????hallod soha egyszer sem írtam ilyet be a fórumba.Olvasd már végig azt a mondatot is.-és értelmezd-amire itt most utalsz.
Részemről szintén lezárva,,,Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
figyelj miután elkezdtél fikázni egy fórumon,akkor fejtsd már ki bővebben légyszives...
soha sem adtam ki a kezemből szar cuccot,mindig másnak a szarjait vettem meg.
életemben nem adtam volna egy 20%-os kondiciójú merevlemezt ki a kezemből,ami utána másfél hónap után elbaszódott,mert csomó szar sector meg vírus volt rajta.
úgyhogy kérlek miután veled 1 üzletem volt,fejtsd ki ezt,hány érdekes húzásom volt?
KöszönömDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
na ez már majdnem olyan jó mint a mi kitünk...
de mondom mostmár meg is maradhat tökmindegy,....
de pls....csak halkan-----mikor írtam bármelyik termékedre pofátlan ajánlatot?
mert eddig csak egy üzletünk volt tudtommal.
(20%-os kondiciójú 160-as vinya.)Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Csak halkan visszasúgom,hogyha nem vagy tisztában a tuningram árakkal kapcsolatban akkor miért írsz sületlenségeket?mert ahogy így leszögezted hogy 2*512 ddr1-ért sem kapsz jóformán 20k-t ezzel kijelentetted hogy fingod sincs hogy ezek a ramok meddig húzhatok.illetve mi a különbség egy 400mhz-es kingmax meg e-avagy pl egy a-data-vagy más tuningramhoz képest....ami picit más kategória.De erről Macka biztos tud neked többet mesélni.Miután Macka is tőlem vette a ramokat-mivel kittben volt,és ő is 35000-ért árulja,ezért merészkedtem 30000-et kérni érte.de mivel mostmár nem sűrgős ezért tárgytalan.
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=95260
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=89845
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=107417
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=87674Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
mondjon,,,,és mi van ha úgy szoktam.ha nem tetszik nem kell eladni,ezért nevezik fórumnak,tudod mert szólásszabadság van.....de úgy néz ki 26k-ja sincsen rá,és már nem sűrgős az eladás sem,úgyhogy miről beszélünk?
azért ha 35000 kb az irányára,akkor 26k az pofátlan,úgy hogy ennyiért mennek a 2*512-es tuningramok.
nem tudom melyik termékedre mondtam egyszer is pofátlan ajánlatot.---úgyhogy maradjunk ennyiben kösziDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest