Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bazsiii
tag
mzperx:
hali, bocs, hogy elmaradtam, csak holnap szigorlatozom. Szóval egy pocket pc kell hozzá, kapsz egy ugyanolyan kis tartót mint a mobilnak van a kocsiban, meg egy receivert, és hajrá. A City inkább városban használható (kiírja az egyirányú utakat meg járda, sétálóutca stb.), a trip meg azon kívül. Magyar viszonylatban nem tudom mennyire pontos, sztem még várni kell arra, hogy kiírja merre egyirányú a Bertalan Lajos utca. Nyeurópában faszán működik. Ha szar az idő (felhős) szintén nem biztos hogy működik. A térképrkrt tárolhatod flash karin vagy a pc-n aztán csak betöltöd azt, amelyik kell. Tervezhetsz vele útvonalat, meg kiírja mennyit mentél, hova, gazdaságos volt-e dolog, stb. Azt is megmondja miként találsz oda valahova stb. Remélem segítettem,
BAzsiii
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest