Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Olyat szeretnék kérdezni hogy pda mon tudok e valamilyen módon java platformos játékot játszani (nevezetesen a RuneScape re gondolok) wlan on keresztül van netem, szal mostmár csak valahogy a játékot kéne összehozni...
-
Sziasztok!
Nekem olyan hatalmas kérdésem lenne, hogy ha nekem van egy olyan PDA-m amin nincs beépített GPS akkor milyen programokat tudtok ajánlani térképészéshez?
Van valami olyan program ami műholdas kapcsolat nélkül dolgozik (persze nem azt várom tőle hogy mindig az aktuális helyem mutassa) és tartalmaz valami bazinagy térképállományt, és ha mondjuk azt mondom neki hogy hogy mittomén Szolnok-Kecskemét akkor kiad egy utat.
Persze azt gondolom hogy navilgálni nem tudna ha volna ilyen progi, de elhúzgálnám én az ujjammal csak az utat adja meg (azért Szolnok Kecskemét csak egy példa volt).
Előre is köszi a segítséget. Akár priviben is válaszolnátok ha kérem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest