Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Régen, amikor a N*rton Utilities még nem volt Windózos, csak DOS-os, volt benne egy kis progi, ami
a csipogót m?ködtette.
Batch-ekbe lehetett beszúrni, és különbözô frekvenciákat és idôket megadva dallamokat is tudott.
Persze ez egy régi dos-os cucc, gôzöm sincs, hogy az xp megeszi-e ablakban... -
Male
nagyúr
Így volt, csak a pontosvesszőket hagytad le, meg a nosound után szerintem nem volt (). Egyszer megírtam a boci boci tarkát pascalban, de az már rég volt (386-os időszakban) -> aztán megpróbáltam átírni SB16-ra, de túl bonyolult volt, és elment a kedvem tőle (szereztem egy unitot, amivel elvileg egyszerű volt, csak a dokumentációja nagolul volt, én meg akkoriban nem tudtam nagyon angolul, a forrást meg végigbogarászni túl időigényes).
-
PeliScan
addikt
Vagy qBasic. :)
MUSIC parancs: hangjegyekkel lehetett dallamot írni
SOUND(x,y) x: Hz y: delay -
valuka
csendes tag
Már ha van belső hangszóró
-
valuka
csendes tag
Ha kiveszed a hangkártyát, akkor csipogni fog. Asszem.
-
Attila69
tag
Sziasztok. Hogyan tudnék valami csipogó hangot kihozni a csipogóból ? Van erre valami prg. ? Xp alá kéne.
Aktív témák
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest